Wysłany: 07 Gru 2006 22:26 Jaki zestaw Bluetooth Nokii?
witam.
mam bardzo ogólne pytanie. kieruje je do osób które posiadaja jakieś zestawy słuchawkowe bluetooth nokii i mogą cos o nich powiedziec. mam zamiar kupi sobie takowy tylko że jest tyle modeli a niektóre mają zblizone parametry i nie wiem czym własciwie sie różnią. poszukuje zestawy bloetooth tylko z gamy nokii który docelowo bedzie pracował z nokią 6310i a w przyszłości z 6280. zalezy mi zeby bateria w miare dobrze trzymała no i chciałbym poznac ewentualne wady i zalety zestawów kótre wpadły wam w ręce... oczywiście przystępna cena też jest wyznacznikiem. celuje w kwotę okolo 150zł, a kupował będe na allegro.
z góry dziękuje za opinije
Najważniejsze żeby pracował w technologii Bluetooth
A tak poważnie ,testowałem sam z N70 zestawy motoroli i sonyericssona ,wszystko było ok,z zestawem samsunga natomiast występował efekt pogłosu - sprzegania się mikrofonu z głośnikiem.Najlepiej potestuj przed zakupem o ile to możliwe kilka zestawów.
Ostatnio zmieniony przez Dyziaczek 07 Gru 2006 22:40, w całości zmieniany 1 raz
czesc. niestety w grę wchodzą zestawy tylko firmy nokia Takie moje zboczenie. MIeszkam w małym mieście i nie ma tam zadnych sklepów zeby mozna było cos potestowa i dlatego bede kupował na allegro
Telefon: All Nokia
Wiek: 40 Dołączył: 09 Lis 2002 Posty: 897 Skąd: Gorzów Wlkp.
Wysłany: 09 Gru 2006 20:18
Jesli chcesz przeznaczyć na ten cel około 150zł to kupisz praktycznie każdy zestaw z tzw. średniej półki. Ja osobiście uzywam HS-11W i jestem bardzo zadowolony - lekki, bateria Li-Poli....Oczywiście teraz są nowsze, ładniejsze modele. Pewnie każdy ma podobne parametry
czesc. niestety w grę wchodzą zestawy tylko firmy nokia ...........
szkoda bo polecilbym ci jabre bt250v - chodzila pieknie z 6310i, pozniej z k750i a teraz z 6021 ale niestety to nie jest produkt nokii.
cenowo okolo 170 zl w komputroniku chyba.
a wiesz ze nie sprawdzalem
mam ją juz 2 latka ale wybieranie glosowe nie ma u mnie racji bytu - za czesto zmieniam telefony lub w nich soft i nie mam sily nagrywac slowek do wybierania glosowego
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum