Telefon: 6230i
Wysłany: 14 Sie 2009 19:52 PL lang do zestawu CK-100
Siemanko Wszystkim !
Potrzebuje pomocy od specjalistow od zestawow samochodowych. Od kilku tygodni jestem szczesliwym posiadaczem zestawu samochodowego Nokia CK-100. Wszystko smiga pieknie ladnie tylko komunikaty mam w jezyku do wyboru: angielski, niemiecki i jeszcze jakies dwa... Niestety nie ma polskiego. A wyczytalem na przyklad tutaj ze powinien ten zestaw szprachac takze po polsku. Zrobilem update oprogramowania przy pomocy Nokia Car Kit Software Updater z wersji 4.001 do 4.300 (ponoc najnowszej) ale nadal nie mam polaka. Dodam ze zestaw pochodzi z polskiej dystrubucji Nokia Poland.
Z gory thx za pomoc!
Pozdro! MaciejKa
Ostatnio zmieniony przez MaciejKa 14 Sie 2009 20:06, w całości zmieniany 4 razy
MaciejKa, Kolega podjedź do Nokii i zapytaj... a może zestaw ma coś takiego jak product code i wg niego są dobierane języki...
albo zadzwoń do nokii co powiedzą ;D
Telefon: 6230i
Wysłany: 15 Sie 2009 18:17
Czesc pirat! Na infolinie dzownilem i laska powiedziala zebym sie skontaktowal z autoryzowanym serwisem - a tam nie bylem, bo czuje ze beda mnie chcieli skasowac za te przysluge.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum