Wysłany: 28 Lis 2005 19:36 Slabo trzyma bateria w Noki 6230i
Mam Nokie 6230i i bateria wtrzymuje mi w niej 2 dni. Kupilem baterie 1700mha i nadal jest to samo. Jakby telefon wogole jej nie ladowal dluzej. Telefon nadal trzyma 2 dni. Czy da sie cos z tym zrobic ???
A skąd masz pewność że bateria rzeczywiście ma pojemność 1700 mAh?
Napis jak każdy inny bo czy są baterie 2600 mAh do nokii 3310?
Poprobuj pobawiś się ustawieniami: krótszy czas podświetlenia, bez wygaszacza, itp. żeby jak najbardziej wydłużyć czas czuwania
Wysłany: 29 Lis 2005 15:06
urzywalem 6230i i potrafiłem ładować ten telefon codziennie, chyba taka wada tego telefonu. 1700 mah !!!!!!! stary a gdzie tyle pojemnosci zmiescisz w tak małe ogniwo???? przesadzaja juz "producenci" tych baterii
Najwieksza bateria to BL-6C 1000mah - reszta to zwykle oginwa miedzy 600 a 800mah z NAKLEJKAMI o wyimaginowanych pojemnosciach... taka bateria fizycznie nie ma prawa sie zmiescic i nie ma prawa bytu... Załóż baterie oryginalną i bedzie lepiej (BL-5C)
Witam slyszalem juz o takim problemie i to nie jest wina bateri lecz w błedzie przy w grywaniu softu... Wiec wystarczy wgrac nowy soft mozna tez dla pewnosci przeczyscic tel czy cos zwarcia nie robi.. Proze sprawdzic rowniez czy po zablokowaniu klawiatury szumi syczy cos w mikrofonie ...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum