Wysłany: 16 Sie 2006 11:23 czy SCDRII zdejmie smoka z MW3020?
witam!
mam mw3020 , SCDRII normalnie go zczytuje ale jak podpinam TP to ciagle wyskakuje blad zle podpientego testpointu, nie wiem w koncu czy zdejme tym smoka czy nie?
mam do dyspozycji jeszcze SagMastera ale nie moglem jeszcze na nim tego sprawdzic (wroci do mnie dzisiaj wieczorem).
nie no...Wania .. wstyd... SCDR2 robi MW3020, ale oparte na procesorze ARM, a ty pewnie masz na Infineonie, kabelek na com i robisz Sagem Infineonem v 2 jak nie znajdziesz to daj znać , wyślę na maila
arti123a, jak mozesz to zapodaj tutaj, sprawdzilem i moj sagem ma wlasnie wersje 4,6 ktora idzie po infineonie.
[ Dodano: 17 Sie 2006 09:54 ]
program juz znalazlem ale tel niechce mi sie zbootowac, pewnie winna kabla, musze przerobic, szkoda tylko ze klient tak dlugo nie bedzie czekac.
potrzebujesz zwykłego kabelka rx,tx,masa ni nie trzeba przerabiać, może starą wersję programu znalazłeś ?? pierwsza wersja miała problemy z bootwaniem, późniesza miała ten błąd poprawiony
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum