Bo o ile pamietam Code Reader odczytuje za krótki kod i ten telefon powinno się odblokowywać bezpośrednio SagMasterem. Chyba było już o tym sporo na forum ...
@ adihack,SCR odczytuje prawidłowy kod tylko sagemy My-X1 Twin lub X1 z najnowszą wersją po wpisaniu kodu nie ma potwierdzenia.
Ten sam kod zczytywałem sagmasterem.Tylko funkcja unlock w sagmasterze
Nie ma to znaczenia bo napisales ze zczytuje dobry kod a szczytuje za krotki! i w tym zecz. Sagem master z tego co mi wiadomo tez nie robi locka bez downgerade. A zreszta temat powinien byc zamkniety bo bylo juz conieco o tym na forum.
moze to i rekord bo pisze odpowiedz po ponad 3 latach ale mam ten sam problem, zczytalem kody przerabianym screm na jtag i twin pokazuje teraz simlock na wszystkie karty, nie idze wpisac kodu no i nie wiem czy sie nie zablokowal rowniez na siec w ktorej dzialal, telefon klienta wiec nie moge oddac trwale zablokowanego. idzie to jakos zrobic ww sprzetem? nie mam nic lepszego do sagemow...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum