przykro mi, nic nie wymysle na ta chwile, na teraz nie moge zwiekszyc liczby userow online, mimo ze jest spora.. w trakcje zwiekszenia dzialalo przez 8 minut, dopoki wszyscy nie zaczeli logowac sie...
trzeba probowac co chwile, programista proibuje zwiekszyc limit.
z jakiej okazji lud z techtronikka dostaje taki prezencik:) a ja chcialem wlasnie kupic sobie to urzadzonko ale w takiej sytucaji ale pytam dlaczego ??nie moge tego skapowac dlaczego dostajemy scdr2 za free ?? dzieki wielkie
mam pytanie kto mi zaprogramuje scalaka ??
z jakiej okazji lud z techtronikka dostaje taki prezencik:) a ja chcialem wlasnie kupic sobie to urzadzonko ale w takiej sytucaji ale pytam dlaczego ??nie moge tego skapowac dlaczego dostajemy scdr2 za free ?? dzieki wielkie
mam pytanie kto mi zaprogramuje scalaka ??
A może SagmasterTeam szykuje nowy sprzęcik do sagemów ..???
I będzie wytłumaczenie dlaczego nawet użytkownicy oryginalnego scdrII będą musieli za niego słono zapłacić...:)).
Jala, może jednak dasz clona sagmastera (flashowanie najbardziej popularnych sagemów to już coś..)
wydawalo mi sie ze scdr2 robi wszytko fleshuje i sciaga smoki ze wszytkich sagemow ale z tego co napisala sonia_321 wynika ze scdr2 nie fleshuje popularnych sagemow jak naprzyklad my x 3-2.tak jest czy ktos sie myli ??
Powiem szczerze ze źle sie stało. Oczywiście dla userów którzy zakupili sprzet za ciężko zarobione pieniądze. Dla mnie nie ma się z czego cieszyć. Sagmaster Team musi pomysleć o SC bo inaczej bedzie dalej lipa z kolejnymi produktami.
Fajnie , bardzo fajnie !! Były simloki z Noki DCT3 po 5zł i krzyk na Techtronicu o pięciozłotówkowiczach i.t.p . teraz obrażony resler wywala darmowego SCDR II i bedą simloki z Sagemów po 5zł . Mam wrażenie że u niektórych ambicja jest większa od rozumu.Przecież tak naprawdę ta cała akcja nie uderza w Sagmastera tylko w tych wszystkich którzy za Kilkaset złotych kupowali SCDR a w szczególności powinni czuć się OSZUKANI wszyscy klienci firmy KORJAR ..
Ostatnio zmieniony przez Misza 15 Lis 2005 21:23, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum