Adas G, a po co ci MARTECH? Do nowych siemensów jest wszystko za free - flashowanie free, simlock free - nawet telefony które MARTECH albo SST uwali i nie może postawić spowrotem to program za free postawi W sprzęt do siemensów nie ma co inwestować ...
Fajnie , bardzo fajnie !! Były simloki z Noki DCT3 po 5zł i krzyk na Techtronicu o pięciozłotówkowiczach i.t.p . teraz obrażony resler wywala darmowego SCDR II i bedą simloki z Sagemów po 5zł . Mam wrażenie że u niektórych ambicja jest większa od rozumu
No nie sądzę, że po ukazaniu się tej niespodzianki sagemy będą za 5 zetów. Już w tej chwili na allegro lub u KORIARA (Jala) możesz kupić tego clona za ok 180 zł o ile dobrze pamiętam. Zrobienie od podstaw (włącznie z przystawkami) to mniej więcej podobna cena, no może odrobinkę mniej, ale niewiele. No i trzeba mieć trochę pojęcia o elektronice i proramowaniu avr-ów i pic-ów.
Poza tym jest to v10 i z tego co się orientuję będą problemy z takimi wynalazkami jak x1-t x-1w treo i podobnymy i jeszcze wieloma innymi - niektórych HT ta wersja nie obsługuju:)) - jeśli się mylę proszę mnie poprawić.
No i tak jak pisałem wyżej ubogie mozliwości flashowania (ubogie mam na myśli flashowanie bodajże 3 lub czterech modeli i do tego nieczęsto występujących - przynajmniej u mnie).
Tak więc myśle że nic strasznego się nie stało - juz przesież od kilku miesięcy Jala sprzedaje te klony w w/w cenie.
no ale chyba do starych siemensow martecha nie kupisz specjalnie ... albo? Pozreszta napisalem - nowe siemensy A ciecie w A70 to zabawa dla małych dzieci bo scieżka jest na powierzchni
Mam pytanie. Jak poprawnie zaprogramować Atmege32 w scdr2 ? Chodzi konkretnie o ustawienia security bit i fuse.Dostałem pewne wskazówki od jednego urzytkownika forum - Buber ,wielkie dzięki - ale nadal mam problem .Po zaprogramowaniu i podłączeniu boxa do kompa wszystko jest ok. Wystarczy tylko wyłączyć program i uruchomić go ponownie a w oknie dialogowym programu wyskakuje "box error" .Dodam ,że nr boxa jest poprawny cały czas. Jedno jest nie tak ,licznik zrobionych telefonów po programowaniu atmegi pokazuje 0000 a po ponownym starcie programu są tam ????? .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum