Mam sws-a ale on chyba tez nie robi bo niema go na liscie obslugiwanych modeli. Niewidzialem nawet przystawek do x6-2.W poniedzialek mam miec klienta na x6-2 to zobacze rozklad testpointow , moze pasuje przystawka od innego modelu.
Multi-COM, Kiedyś ma jednym ze zlotów Mroa gadał że SCR2 nie bedzie flashował nigdy sagemów i konieczny do serwisu jest także sagmaster. A teraz okazuje się że sagmaster i SCR2 juz tak bardzo daleko od siebie nie leżą
Telefon: 172275045
Wysłany: 15 Lis 2005 19:30
@labik: ale nie zrozumiales wypowiedzi...ja napislem adekwatnie do stiwerdzenia GSminfo kiedy wychodzil SCDR II ze w SCDrze ne da sie juz nic dolzyc i musi wyjsc nowy produkt, jak widac wszytsko mozna bylo zrobic na startym donglu no ale czemu by nie zarobic niezlych pieniedzy zamiast wydawac darmowy update.... )) podobnie moze byc w X6-2...
Multi-COM, Więc czekamy. Swoja drogą jak miałby wyjść inny sprzet obsługujący MYX 6-2 to chyba bedziemy musieli poczekać aż pokażą sie tez inne telefony nie obsługiwane przez SCR2.
Tak, tylko wezcie po prostu pod uwagę to, że oprócz oszukiwania klientów i zarabiania nowych pieniędzy, po prostu scdr1 był juz sklonowany i kazda kolejna wersja wychodziła dosc szybko na swiatlo dzienne, wiec nie mialo to zbytnio wielkiego sensu.
Wysłany: 17 Lis 2005 00:06
Więc skoro SCDR 1 był klonowany to dlaczego nie zabezpieczyli lepiej nr-2. Wiadomo że nie było przełomu, skoro przez okres 3-4 miesięcy robili Locki X5-2 tylko w gsm-info, a dopiero pozniej niby nowy sprzet.
A teraz na aktualizacje czekamy juz miesiac - a by się przydała (nie tylko X6-2 ale takze, X2-2 Pl, v56 (pl), Locki z nowych HT-itd).
Jak wypuszczą nowy sprzet to kto go kupi jak za pół roku bedzie znów kolejny box, itd.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum