W ten weekend odlatam... ale jak coś jestem otwarty na propozycje... miejsce sie znajdzie zaciszne dosyć i jak co to będzie można sie pobawić jak kto będzie żądny wrażeń
może jakiś późny listopad albo zimą po nowym roku? zamówi się kulig z ognichem gdzieś w lesie i pieczoną na rożnie padliną, do tego grzaniec, gitarrra i nocne opowieści...
ale się rozmarzyłem
Ale co wy na to? zlot zimowy w bieszcadach? nawet jak sie zgłosi z 10 osób to warto, plus małeżonki/kobity to i tak będzie wesoło. zresztą nie ilość się liczy ale jakość
No kurde - a ja nic nie wiem??????????????????????????????????????
Isk w takim razie przyjmij ode mnie gratulacje - przekaż je także tej Piękniejszej Twojej połowie wszystkiego najlepszego dla malucha
Marzej - ja się w sumie mogę pisać na Twoją propozycję - kwestia tylko dogrania terminu - i jakiś kwater - stacjonuję teraz obecnie w Trójmieście - więc w Twoje strony wyjdzie jakoś 800 parę km.....bez spania nie da rady
Krzykos, to nie sa moje strony tylko Pirattena
I na niego zwalimy wszelką organizację :D link dał kilka postow wczesniej i wynika z niego że ten pensjonat organizuje takie rzeczy jak zaproponowałem.
A termin niech Pirat zaproponuję, byle nie przed świętami i remamentami rocznymi
Marzej - sorki na szybko czytałem i nie doczytałem Ja proponuje termin po nowym roku wtedy już każdy jako tako będzie miał czas więc - niech Piratten już kombinuje co i jak:P - a tak w ogóle to kiedyś chciałem sobie zrobić koszulkę z logo forum Techtronika - może ktoś ma jakiś fajny projekt graficzny? Isk co TY na to?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum