juz przeznaczylem ta "nieludzka" kwote na grilla niespodziewalem sie ze bedzie to tak blisko wiec nawet jak strace zmysl rownowagi to moge taxi wrocic do domu
OKI. Ja potwierdzam 3 miejsca. Z tego co wiem to Kempa też 3 lub 4 miejsca ale to juz on sam się wypowie. Po niedzieli dzwonie do hotelu. Licząc ISK i Wanie to jest już 10 osób.
A może weżmiemy lutownicę gazową i będzemy stawiaś kulki syfiasta pastą z allegro na procku od siemensa?
Pozdrawiam wszystkich.
kurde, Isk powalil mnie tym terminem. 12 sierpnia mam ślub (własny ) i muszę obgadać z kobietą czy mozemy przyjechać. na pewno będą tysiące ważnych spraw do zalatwienia przed samym ślubem i weseliskiem
Telefon: RM-626
Wysłany: 31 Maj 2006 20:35
Marzej, załatw wszystko wcześniej . Co do terminu, to trudno, lipiec cały zajęty, ten temin miał sensowne ilości wolnych miejsc. Ale trzeba się spieszyć mówiła kobieta bo miejsca znikaja dośc szybko...
Jak nie będzie to jest "Villa" która jest blisko mojego osiedla, do Otomina obwodnica z 10-15 kilometrów - telefon +48 58 340 36 53.
Telefon: SE K800i
Wysłany: 31 Maj 2006 22:13
Witam @ll
Jak zobaczylem ze jest juz wstępnie ustalony zlot to mało co nie zaczołem miotac telefonami ktore leżaly pod ręka ze szczescia
Znowu zapowiada sie dobra zabawa (miejmy nadzieje ze nie bede musiał nikogo targac kilka km. po asfalcie ledwo co dyszącego)
Lokum bardzo mile ale co z miejscami jesli wy juz tam pozajmowaliście wszystko.
Ehhh przeciesz nie bedziemy spac pod osrodkiem w samochodzikach naszych smiesznych
Teraz Panowie bede na 99% grzeczny bo bede mial straznika
pozdro for all
Monter
Szkoda że tak daleko Może następny zlot ja zafunduje ale na Śląsku ?
Jest to bardzo dobry pomysł:D:D dużo forumowiczów jest z południa POLKSI i nie mogą się tak po prostu nad morze wyrwać za dużo obowiązków!ale wtedy chłopcy z północy powiedzą że daleko mają
Więc najlepsze rozwiązanie wg mnie to zorganizować dwa zloty równocześnie PÓŁNOC<>POŁUDNIE
@Slawek20 był czas na pomysły i jest czas na organizacje, a teraz pozostał tylko czas na bookowanie noclegu.
Co do opłaty za grila jestem za, ALE ja pije duże Heineken'y ewentualnie Millera z cytryną i żeby tego mięsiwa wystarczyło do końca grila płace wymagam
Ostatnio zmieniony przez pepe 31 Maj 2006 23:07, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum