Telefon: Nokia
Wiek: 29 Dołączył: 01 Sie 2002 Posty: 351 Skąd: Sochaczew(Wawa)
Wysłany: 06 Sie 2007 13:23
Ja jestem podwójnie zadowolony. Zlocik super. Zabawne akcje, których się nie zapomni; Mroa? Nie znam. Śpiąca rybka z tasiemcem. Awantura. Spontan Labika i Cevila...
A do tego dzięki sprzętowi od Marzeja w kieszeni zostało 500PLN i konto nie zwiększone 0 10 punktów karnych. Może by się dało ugadać na mniej ale przekroczenie ponad 100% raczej jest mało negocjowalne...
Telefon: Nokia
Wiek: 29 Dołączył: 01 Sie 2002 Posty: 351 Skąd: Sochaczew(Wawa)
Wysłany: 06 Sie 2007 16:19
krzychoo napisał/a:
A ustalaliście termin następnego ? Bo ja jestem tutaj niedługo i to ostatnie przegapiłem...a chętnie bym się wybrał...tak wogóle to ile osób było ?
Heh, niektórzy jeszcze nie ochłonęli po intensywnym przyjmowaniu "informacji" a Ty byś chciał znać termin następnego szkolenia. Jak będzie (albo "jeśli będzie";-) ) ustalony ten termin, to zostanie ogłoszony odpowiednio wcześniej.
Co do ilości osób; było chyba coś około 30.
gsmline_zywiec [Usunięty]
Wysłany: 06 Sie 2007 21:03
Mr.WiliaM napisał/a:
Ja jestem podwójnie zadowolony. Zlocik super. Zabawne akcje, których się nie zapomni; Mroa? Nie znam. Śpiąca rybka z tasiemcem....
Marzej, ...200km nad solinę i 400 potem do domu, ledwo dojechałem...
Mam Ci policzyc ile ja zrobiłem kilometrów ?? droga powrotna ze zlotu to jakieś 1500 - 1600 km. A czas mysle że miałem całkiem przyzwoity bo około 6.30 rano byłem w domu
labik, ale my mieliśmy przewagę bo nas adrenalina po imprezie z Kubicą i kartonem "wyrobów regionalnych" trzymała a marzeja już tylko przyswojona "wiedza" ze zlotu
Telefon: All Nokia
Wiek: 40 Dołączył: 09 Lis 2002 Posty: 897 Skąd: Gorzów Wlkp.
Wysłany: 11 Sie 2007 06:45
Eh...żałuję że nie mogłem podjechać na szkolenie wczasy nałożyły mi się na termin.
Wrzućcie gdzieś fotki i filmiki ze szkolenia to chociaż oko nacieszę
widze że sie nikt nie garnie
kto ma zdjęcia i chce sie podzielić z innymi prosze zagadać do mnie na gg - udostępniam 500mb na zdjęcia i filmiki na mojej stronce... oczywiście dostep tylko dla Tych co byli... i może jeszcze kogoś...
GospoPL (kolega o imieniu na G ;] ) powienien wrzucić filmik z rybką a pozatym Ci co mieli aparaty... aha i lepiej żeby się zdjęcia pepe znalazły !!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum