ja mam fotki tylko od "toxica" ;D znanego dla tych co byli... które przesłał mi pepe ale z samego zlotu jest tam niewiele zdjęć ;/ więc może ktoś coś zarzuci ??
ryco31, Moze to i troche późno ale dzieki wielkie za postawinie tych eryków. Nie mam czasu ich sprzedac ale nie o tym bym dzisiaj chciał. Robimy jakieś zimowisko Tzn szkolenie nr3 tj. zlot nr 6 ?
heh cóż za dobe wieści napływają z nad Wisły. Jeśli chodzi o mnie to jednego możecie już zapisać na liste heheh
Od ostatniego spotkania dużo się zmieniło w GSM / na forum / forumowiczów .
Może by tak afterpart Białobrzegi? Obiecuje SIMLOCKi z BB5 po 5zł <lol>
Ostatnio zmieniony przez pepe 15 Paź 2007 14:32, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 18 Paź 2007 08:34
pepe napisał/a:
ciekawe jaka będzie odpowiedź Mroa...
4.99
Jeżeli ktoś myśli o jakimś "zimowisku", to Ja jestem jak najbardziej TAK.
Gdziekolwiek to będzie, chociaz na hulajnodze, ale dojade.
Zima,pieknie by było w górach. Zakopane, ewentualnie zaraz za granicą w Słowacji kurorty typu, Rużemberok, Liptowski itp. Są ciepłe źródła, można tanio i porządnie noclegować, żarcie taniuuuuutkie, alkochol płynie "strumierniami"..... generalnie sama idea słowacji padła już na letnim zloie w Rożnowie. Z Kozim mamy generalnie blisko więc jak będą deklaracje to o wykonanie nie będzie problemu.
hehe ja tam też jestem "za", ale Labik błagam nie wpadnij na pomysł, żeby jechać tym razem na jakiegoś Małysza czy coś. Przynajmniej nie w takim stanie jak ostatnio daj trochę pospać...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum