nie wiem jak pepe dokonal rezerwacji, ja probowalem i mi odpowiedziano, ze za wczesnie na tak krotki termin. Zeby sie nie okazalo, ze bedzie brakowac miejsc tak jak w tamtym roku.
Ostatnio zmieniony przez GospoPL 12 Maj 2007 17:00, w całości zmieniany 1 raz
Isk a to szkolenie polega na :
a) miła wymiana poglądów z fanatykami / expertami GSM przy browarkach i trunkach mocniejszych..
b) wspólne biesiadowanie przy trunkach i naszych Ukochanych MOderatorach ( Admin też ) tego forum
c) szalone zabawy przy ognisku... wraz z Moderatorami i Adminem i zamówionymi tancerkami
d) wspólna popijawa w branży GSM
e) więcej pomysłów na razie nie mam.... ale coś się wymyśli
Bo jeśli pojadę to nie wiem co abrać ze sobą.... ołówek, długopis, zeszyt - kajet, laptopa, fony??? Nie chce się skompromitować...... A czy na tym szkoleniu są kartkówki, wejściówki, czy odpowiada się przy tablicy? Oczywiście żartuje )))))))) Ale Isk mółbyś trochę opisać na czym polega to szkolenie....:)
Wysłany: 31 Maj 2007 11:16
Pytanie. Zamieżam zabrać ze sobą żonę która defacto pracuje razem ze mną. Może ktoś z panów potwierdza przybycie z własną "połówką" (nie mylić z pół litra). Zawsze nie czuła by sie "osamotniona" i skrepowana męskimi gadkami po %
Mysle, ze nie masz sie co martwic. Z doswiadczenia wiem, ze beda kobiety a jak nie to sie znajda . Tak czy inaczej serdecznie zapraszamy Ciebie i Twoja ukochana!!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum