Wysłany: 23 Lip 2008 18:24
Oficjalnie jutro ma przestać padać w Zakopanem.
Gdeco napisał sms-a:
"Pokoje fajne, w pokojach tv, czajnik, kubki, łazienka, nie ma ręczników !!! pogoda zawiodła."
Co do ręczników, sądzę że to było jakieś niedopatrzenie. Pogoda, tak jak pisałem wyzej ma sie poprawić juz jutro, więc na piątek bedzie OK. Zastanawiam sie czy uda mi sie dojechać tam jutro po pracy, jak nie, jestem od rana w piątek na 100%.
Jeszcze raz w razie pytań, 602299767.
Gdeco podał ze jak ktoś przyjedzie, Oni mają pokuj nr. 19 na II piętrze. Pensjonat w którym będziemy nie jest zalany i nie bedzie żadnych problemów, sklep obok jest zalany...... więc trzeba sie będzie zaopatrzyć we własne %
Ostatnio zmieniony przez gomezolkusz 23 Lip 2008 18:33, w całości zmieniany 2 razy
hmm jak szkolenie zaczyna sie w piatek to ja sie zastanawiam czy jesli pojawie sie jakos w sobote to bedzie jeszcze ktokolwiek nie za bardzo "wyszkolony" zeby mozna bylo sie komunikowac swobodnie bo na piatek na 100% nie dam rady sie pojawic, co do soboty to tez stoi pod znakiem zapytania narazie ale jest duza szansa ze bede z wami. szkoda tylko ze musze sam zapier..... 700 km ;/
Telefon: 6230i
Wysłany: 24 Lip 2008 04:56
My juz wyjezdzamy, choc z mieszanymi uczuciami pogodowymi. Pewnie finał bedzie taki ze Zakopane zaleje na dobre i bedziemy musieli sie zatrzymac gdzies wczesniej, ehhh....
Jakby sie cos dzialo to dzwoncie 888 11 65 69.
Do zobaczenia!
--------------------------------
My już na miejscu, MarzejKa z kobietą również. No i Gdeco z rodzinką. Czekamy na szefa z chlebem, solą i czerwonym dywanem.
Ostatnio zmieniony przez MaciejKa 24 Lip 2008 16:20, w całości zmieniany 1 raz
Hej wszystkim my wybieramy sie jutro ok 12 z Katowic prosił bym o info jak wygląda sprawa z dojazdem (bo podobno drogi zalane) na nr 509921971 Pozdrawiam
Telefon: 6230i
Wysłany: 25 Lip 2008 08:06
Shadow napisał/a:
Hej wszystkim my wybieramy sie jutro ok 12 z Katowic prosił bym o info jak wygląda sprawa z dojazdem (bo podobno drogi zalane) na nr 509921971 Pozdrawiam
Hej!
Ja jechałem przez Zator, Wadowice, Sucha Beskidzka, Maków, Zawoję, Czarny Dunajec, Chochołów i od tyłu do Zakopanego. Obawiałem się Chochołowa bo tam mowili o zalaniach, ale nic takiego nie było, no moża poza pozostałymi workami na drodze.
Także przybywajcie i do zobaczenia.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum