Jakie by nie były wybory i tak były demokratyczne.
Wydaje mi się, że nie ma co kombinować bo wyjdzie tak jak rok temu :/
Jeśli ma być mniej więcej taka frekwencja:
1. marzej+andzia
2. gomez+gomezowa
3. pirat
4. pepe+3 osoby
5. maciejka z zoną
6. kempa pewnie z bratem
7. kozi +kobita
8. cardex
Ponadto wstępną chęć wyrazili: smootny, sony, dydol, cevil i bartek wasilewski
Telefon: 6230i
Wysłany: 27 Kwi 2009 08:47
Niestety 9-10 maja, podobnie jak i caly maj sa w Promenadzie juz zarezerwowane.
16 maja bede na pikniku tutaj http://www.dzikizakatek.pl/ . To jest na obrzezach Warszawy. Zrobie rekonesans miejscowki i ewentualnie bede rozmawial o jakiejs rezerwacji. Mam na oku jeszcze jedna miejscowke blisko siebie, ale moze byc problem z noclegiem.
Chełmno - miejscowosć pięknie położona na 9 pagórkach.
Ośrodek połozony nad jęziorem Starogrodzkim - wypasior.
Obok jeziora ośrodek wypoczynkowy - z hotelem włacznie.
Zaplecze żywieniowe, barek itd wszystko na miejscu - zresztą tu wszędzie blisko
Na plazy niema problemu z ognichem czy czymkolwiek innym...
Dziś zadzwonię i będę znał cenę za pokoje.
a dadzą coś zjeść w cenie pokoju? czy wyżywienie dodatkowo płatne?
ja się pisze na 50%, wszystko zalezy czy Andzia dostanie urlop na piątek. do białobrzegów mogliśmy podjechac po południu bo to niedaleko, do chełmna to juz wyprawa na ok 6-7h zważywszy że trzeba przejechać przez warszawe w piątkowe popołudnie. a na samą noc sob/niedziela na 100 nie pojedziemy
a ja jednak proponuje na jesień... mi też nie pasuje tak daleko jechać... tym bardziej że większść zadeklarowanych jest w PL a moze na jesień ktoz z zagramanicy sie zdecyduje... np. Gospo nie lubi lata
kurde, widzę że tutaj jakieś ustalenia, a mnie system w kompie zdechł i nie mogłem wejść(teraz dalej nie żyje i nie mam pomysła jak go reanimować), akurat w terminie 9-10 mam dyżur w fabryce więc ch..jnia z grzybnią...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum