Telefon: All Nokia
Wiek: 40 Dołączył: 09 Lis 2002 Posty: 897 Skąd: Gorzów Wlkp.
Wysłany: 06 Lis 2007 13:22
Zostało niewiele czasu Czy jest ktoś z okolic Sochaczewa lub ktoś, kto wybiera się pogrzeb Kolegi ? Są osoby które zdeklarowały się sfinansować wieniec (wiązankę) ale brakuje inicjatywy na zorganizowanie tego
Proszę określić w tym temacie.
Telefon: 6230i
Wysłany: 06 Lis 2007 14:17
Przed chwila dzwonil do mnie Dydol z ta smutna wiadomoscia. pamietam Tomka z pierwszego zlotu w Ryni. Nawet sam go odbieralem z przystanku... a potem wieczorem na zlocie pokazywal ksiezyc... Taki fantastyczny i radosny chlopak.
Wspolczucie dla rodziny, narzeczonej (zony) i najblizszych...
Prawde mowiac to na pogrzeb mam najbliżej z was wszystkich, ale niestety jutro wylatuje i wracam dopiero w poniedzialek. Jesli bedzie jakis wieniec od techtronikc (k) to dorzuce ile trzeba...
<OCENZUROWANO>!!!! Bo inaczej się tego nie da opisać... a ja już tego nie będę komentował
Na pogrzeb niestety nie dotrę, ale 10 listopada położę na grobie Tomka wieniec i zapalę znicz za jego duszę - bo mam najbliżej 1000mil
Jeśli chciałbyś dołożyć się do wieńca proszę skontaktuj się ze mną na PW- chodzi tu bardziej o symbolike, niż o jakieś $
Wyrazy Głębokiego Współczucia dla Rodziny i Przujaciół Tomka - zawsze jest przykro, jak Ktoś odchodzi, a jak jeszcze nie ze swojej winy, to żal serce ściska.
A wracając do propozycji delegacji bądź też wieńca..........
Czwarta strona już się wątek robi i dalej brak jakiejkolwiek inicjatywy. Spora część kolegów (tak jak i ja) chciałoby się dorzucić do wieńca, ale jakoś się nic nie może zoorganizować.
Sam osobiście nie mogę się wyrwać (życie...........) ale zaraz zawieszę numer konta w mbanku - i chyba tak trzeba to będzie zoorganizować. A za uzbierane $$$ zamówi się wieniec od techa dla Tomka.
W kwiaciarni podanej przez Iska ceny wieńcy są od 350 do 560. Tanio nie jest, ale chyba nie o to tutaj chodzi.
No to chyba tyle, co na chwile obecną.
Mój nr. GG to 3491795, tel 790 205 908 - narazie czekam na odzew od chętnych, co dalej. Mysle ze najpóźniej jutro do 14-15 trzeba zamówić, zeby poczta miała czas na przygotowanie zamówienia i dostarczenie.
PS. A może ktoś z Was Panowie się jednak wybiera na pogrzeb?
Po prostu nie wiem co mam powiedzieć, znałem Mr.Wiliama tylko przez techtronika i rozmowy via gg ale mogę powiedzieć o nim same dobre słowa, nie raz mi pomagał w różnych sprawach! Jestem załamany tym co się stało!!! [*] [*] [*]
Wysłany: 08 Lis 2007 17:29 Podziękowanie dla uzytkowników forum Techtronik
W imieniu Tomka, jego Rodziny oraz wszystkich przyjaciół i kolegów chciałem podziękować za piękny wieniec od użytkowników forum. Dla tych co nie mogli uczestniczyć w ostatnim pożegnaniu Tomka parę zdjęć z jego pogrzebu.
Co ciekawe, ten dzień z rana był pochmurny, kiedy jechaliśmy do kościoła padał deszcz. Kiedy dotarliśmy do kościoła deszcz nagle przestał padać. Kiedy Tomka zakryła ziemia, przez chmury przebiło się słońce. To musiał być znak od Tomka że już wszystko jest OK.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum