pepe, Nie zdążyłem wpłacić Iskowi ale jak ty jedziesz złożyc kwiaty to podaj jakiś nr konta i sie dorzuceam do wieńca koniecznie. Jak już wyleciałes (nie wiem kiedy startujesz) a zdązysz to przeczytać to załuż za mnie i wysyłaj konto jak najszybciej. Niestety nie dałem rady przyjechać na pogrzeb.
tak bede jutro na grobie Tomka.
Razem z qdlaty'm, ktory przyjedzie z 3miasta spotykamy sie pod glownym PKP w Warszawie o goz. 14
Teraz jestem w pracy- inf. na temat konta przesle za kilka godzin na PW.
Nieznałem chłopaka osobiście tylko z postów z forum ,ale też przyłaczam sie do kondolencji dla jego rodziny . Straszna tragedia.
[*]Niech Spoczywa W Spokoju[*]
Pozdrawiam>>>
hassh [Usunięty]
Wysłany: 13 Lis 2007 20:31
Dydol, szkoda że się nie spotkaliśmy na tym pogrzebie, chociaż jakiś posiłek ciepły byś dostał bo dzień był raczej chłodny. Ale zapraszamy w przyszłości wszystkich Forumowiczów.
Trochę nie miałem czasu, spóźniłem się do pracy 1,5h, jeszcze wracając postałem trochę w korkach na wjeździe do Warszawy, może inną razą, tam wystarczający tłum był, nie chciałem szukać nikogo i wprowadzać zamęt, zwłaszcza i tak dotkniętej rodzinie...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum