Według informacji od teoretycznie kolegi Mr. Wiliama mam bardzo smutna wiadomość. Wczoraj tj. 02.11.2007r ok godz 19 nasz kolega Mr. Wiliam zginął w wypadku samochodowym na trasie do Łowicza w miejscowoći Antoniew. Skręcał samochodem na skrzyżowaniu i przywalił w niego jakiś debill co wyprzedzał na trzeciego. Z pobierznie uzyskanych informacji wiem że żył jeszcze jak go wyciągali ale zmarł w trakcie reanimacji. Informacje ta dostałem od kolegi Tomka z nr GG 26094xx. O to by nas powiadomic prosił jego brat i znajomy który był na zlocie z Mr. Wiliamem. Narazie tyle smutnych informacji.
hassh [Usunięty]
Wysłany: 04 Lis 2007 00:46
Umieszczam zdjęcia Tomka zrobione przeze mnie żeby nie było wątpliwości.
Shot with N73
Cóż za smutna informacja [*]
Wraz Sylwią łączymy się z rodziną i znajomymi w smutku.
Brakuje mi słów, aby opisać to....
P.S.
Jedyne co mogę zrobić to przełać skromną kwotę na wieniec od forum Techtronic.pl
Sądze, że to nie jest głupi pomysł- tym bardziej, że wielu z nas znało Tomka osobiście i nie był to anonimowy członkiem naszego forum.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum