Telefon: Nokia
Wiek: 29 Dołączył: 01 Sie 2002 Posty: 351 Skąd: Sochaczew(Wawa)
Wysłany: 09 Sie 2006 14:08
Nie będzie źle, kilka lat "testowałem" w różnych sytuacjach i wiem czego się spodziewać
To, że wróciłem tak późno zwaliłem na Piotrka hehe. Powiedziałem, że chciałem być na 100% pewny, że po tych dwóch piwkach, które wypiłem nie zostało w moim organiźmie śladu i mogę wsiadać za kółko. A ze nie było człowieka z odpowiednim sprzętem pomiarowym to wiadomo... trzeba było czekać...
Cóż ja jeszcze w trasie <Wawa>
Wczoraj odwiozłem GospoPL do Lublina.
Kamiloskop odziwo pełny skład wrócił na raty i cało do domu ale dotarł (heh te płonące włosy dziewczyny Młodego- to był podziw co GospoPL ?? )
Matezgsm co do Twojego atlasu, najpóźniej będzie wystawiony w piątek razem z papierosami Pani z recepcji MaciejKa co z tym TORX6 Isk'a ?? jakoś go jeszcze nie widze na Allegro.pl <lol>
Mroa jak Ci zapewne wiadomo jestem przygotwany na kolejne trudne pytania- na sesji ziomowej proponuje góry styczeń/luty- niech Ci z południa mogą się wykazać
P.S. 1
Każdy kto poprosił o zaproszenie do udziału w aukcji otrzymał autoryzację
P.S. 2
Dla chcącego nic trudnego- w zeszłym Roku przyjechał -mis- ze Szwecji, a w tym GospoPL ze Szkocji więc z nimi możecie pogadać o "odległości"
Ostatnio zmieniony przez pepe 10 Sie 2006 13:00, w całości zmieniany 1 raz
Telefon: 6230i
Wysłany: 10 Sie 2006 20:24
pepe napisał/a:
MaciejKa co z tym TORX6 Isk'a ?? jakoś go jeszcze nie widze na Allegro.pl <lol>
P.S. 2
Dla chcącego nic trudnego- w zeszłym Roku przyjechał -mis- ze Szwecji, a w tym GospoPL ze Szkocji więc z nimi możecie pogadać o "odległości"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum