aha, no tak, z drugiej strony szkoda że nie daliśmy rady dotrzeć, trzeba pomyśleć nad przyszłym rokiem, ale już widzę że nie podoba niektórym się pomysł przyszłej lokalizacji mojego autorstwa, bo nie będzie można się uwalić jak bydło
wiesz jak nie będzie zadym to nie ma problemu, bo napić się alkoholu nikomu nie bronię, ale uwalić się do nieprzytomności to już przesada, a takie kwiatki w poprzednich latach bywały, i kończyły się demolkami, latającymi pawiami, połamanymi żywopłotami, noszeniem właścicielki lokalu na rękach itp itd, powiem nawet, że niektórzy przekraczali dawkę śmiertelną alkoholu wg angielskiej encyklopedii
już dotarłem do chaty bogatszy o nowe doświadczenia i przeszkolony w ..... hehe, w tematach nazwanych jako plan szkolenia mam nadzieję, że za rok znów się spotkamy...
a my z GospoPL właśnie siedzimy w Sopocie na darmowym bezprzewodowym necie
Szkolenie zaliczamy do udanych.
cevil, wczoraj postawiłeś zgrzewke- podobno, a ja wziąłem połowę do domku i włożyłem do lodówki, żeby były zimne i zapomniałem o nich- PRZEPRASZAM. Za rok odstawiam całą
Marzejowi gratulujemy solucji na unlock BB5- flaszkę już postawiłem za podzielenie się informajami, Polak potrafi, a Dejan niech się schowa ze swoim kablem i oprogramowaniem.
Ostatnio zmieniony przez pepe 06 Sie 2006 16:10, w całości zmieniany 2 razy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum