Telefon: RM-626
Wysłany: 08 Maj 2008 10:21 Sponsor poszukiwany
Z związku z kończącym się okresem abonamentowym musimy wykupić "serwer" na kolejny rok.
Nie jest to mała kwota bo promocja już nie obwiązuje, a jest to 1098zł.
Poszukujemy sponsora który przekaże środki (może to być część kwoty) na utrzymanie serwera forum Techtronik.pl (Forum wchodzi w 6 rok działalności)
W zamian możemy umieścić bannery reklamowe w odpowiednich miejscach na odpowiedni okres czasu. Możemy też wystawić na to fakturę VAT (na reklamę).
Firmy które chciałyby wspomóc Techtronik.pl proszone są o kontakt
isk @ techtronik.pl
gg:1570300
Wysłany: 08 Maj 2008 12:22
Sprawdzałem już "nazwa.pl" jeszcze rok temu. Dotychczasowe doświadczenia (a nie są małe z różnymi ISP) przekonują do pozostania na platformie na której obecnie jest nasze forum, tj "home.pl"
Niestety promocja była fajna niecałe 500zł, teraz już nie ma, więc trzeba uiścić całą należność.
Myślę że szkoda czasu już, ogłoś Wielką Orkiestrę Świątecznej Pomocy z jakimiś przywilejami dla wpłacających i po problemie.Jestem pierwszy na liście wpłacających.
Wysłany: 10 Maj 2008 06:00
pluciorx, Tylko jednostkowym osobom nie wiele mogę zaoferować.
Jedynie co to jakaś forma reklamy własnej strony, w formie bannera (lub reklamy tekstowej) rotacyjnego.
Jeżeli ktoś chce wspomóc Techtronik to dowolne wpłaty proszę kierować na konto
74 1140 2004 0000 3402 2160 8624
w zamian umieszczę reklamę "pod pierwszym postem" w rotacji z innymi banerami (a jak długo to zależy od wysokości wpłaty ), lub w stopce forum link dla lepszego pozycjonowania.
Jeżeli ktoś dokona wpłaty i chce umieszczenia reklamy to proszę o kontakt.
Isk - ja nie chcę żadnej reklamy. Ale chcę za to aby to forum istniało nadal:) nieczęsto tu bywam.... ale zawsze chcę mieć mozliwość tu zajrzeć:) podaj dokaldne dane do przelewu - muszę oprócz nr konta miec też adresata, ulice itd... ( tak wymaga mój bank:P
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum