Ja nie bronie nikogo i po niczyjej stronie je jestem. Niestety prawda jest po środku. I 'wasza' strona nie ma do końca racji i użytkownik który zapoczątkował ten temat. I jemu i Wam radzę przetrzeć oczy. Zapewnie jesteście otwarci na ludzi to i ludzie od was czegoś oczekują. Z waszych - tylko tych postów w tym temcie - wysuwa się ciekawy obraz. Troche zrozumienia dla obydwu stron by się przydało.
Kiedyś tam dawno temu uczeszczałem na Politchnikę. Tam odnosiłem podobne wrażenie gdy studiowałem - mowa o kadrze. Uważali się za 'mózgi mózgów', a miłego słowa od nich raczej nie uświadczyłeś czy zrozumienia. Politechnikę skończyłem, dawne czasy mineły, niesmak niestety pozostał.
miszko, prawda jest taka, że na tym forum są twarde zasady. Jak komuś się nie podobają, to nikt tu nikogo nie trzyma. To forum ma być na wysokim poziomie i przeznaczone dla serwisantów gsm lub zaawansowanych hobbystów. Innych tu nie potrzebujemy.
Wytłumacz mi jedno. Dlaczego tylko nowi od razu chcą coś tu zmieniać? Userom, którzy są na forum choćby 3-4 miesiące odpowiada wszystko, bo po co zmieniać coś co jest ergonomiczne i funkcjonalne?
Nie uważamy się za "mózgi mózgów", po prostu nie lubimy głupoty, lenistwa i braku logicznego myślenia.
Tak ciężko spojrzeć na datę postu?! Wiesz dla kogo to forum jest przeznaczone, więc odpowiadanie na post starszego niż miesiąc mija się z celem, bo żaden klient nie zostawi ci telefonu na tak długi okres.
.. a co z tematami nie dokońca rozwiązanymi .. Znalazłem temat z przed roku, mam taki sam problem a nie padła odpowiedź .. To chyba wtedy warto odświerzyć temat ;/
masz wyjątek od reguły, jeśli się dopytujesz to wykopanie trupa nie obowiązuje, o ile nie ma innego postu na ten sam temat z rozwiązaniem, wyszukiwarka się kłania i przejrzenie wszystkich wyników
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum