Techtronik.pl Serwis : Software, hardware, diagnoza, naprawa
Forum dla zaawansowanych hobbystów elektroników i serwisantów

| FAQ |  Szukaj |  Użytkownicy |  Grupy |
| Rejestracja |  Zaloguj |

Baza wiedzy, serwis GSM, simlock BB5, naprawa, diagnoza, forum.

Poprzedni temat «» Następny temat
Stare posty - trupy
Autor Wiadomość
dpm 
User

Wysłany: 18 Wrz 2006 22:44   Stare posty - trupy

Pierwsza rzeczą na jaką zostałem "nakierowany" ( ostrzezeniem po pierwszym napisanym tu z checi pomocy poscie ) był punkt regulaminy mowiacy ze:

Cytat:
2.5. Nie odpowiadamy na jakiś "stary" problem, chyba ze chcecie się dopytać o szczegóły - patrzcie na datę ( ... ) Za trupa uważa się post który został napisany 30 dni wcześniej od obecnej daty.

Nastepnie spojrzalem na ostatnio napisane posty przez moderatora i zauwazylem ze 80% jego czasu poswiecona była tego typu tematom

... wniosek:
A moze by tak oznaczyc te "Trupy" w taki sposób jak są oznaczane tematy zablokowany, nowe posty i brak nowych postow ... (oczywiscie jakas inna ikonka) - przerobka niewielka ...a ile dała by radosci :)

Isk 

Telefon: RM-626
Wysłany: 19 Wrz 2006 05:39   

dpm napisał/a:
Nastepnie spojrzalem na ostatnio napisane posty przez moderatora i zauwazylem ze 80% jego czasu poswiecona była tego typu tematom

Chyba coś ci się przewidziało.

dpm 
User

Wysłany: 19 Wrz 2006 10:11   

Isk napisał/a:
dpm napisał/a:

Chyba coś ci się przewidziało.

Myslisz? .. to jest ! regulamin punkt 2.5 ... policz
Cytat:
Odpowiedź na post sprzed ponad roku, warto popatrzeć na datę ostatniej wypowiedzi
3 adam-zarobek 18 Wrz 2005 07:57 arch. Post http://forum.techtronik.pl/viewtopic.php?p=193236
Zmiana IMEI...nieładnie :(

-! regulamin pkt 2.5 - archeologia
http://forum.techtronik.p...p=180294#180294

-Temat: Pakiet językowy do 8310 - trup sprzed 1,5 roku
! regulamin pkt 2.5

-! regulamin pkt. 2.7 i 2.12. Forum to nie chat - do tego celu jest PW
Post "3100 i flashowanie chinolem"

-! regulamin pkt 2.5 - minęło ponad 2 lata !
http://forum.techtronik.pl//viewtopic.php?p=177077

-! regulamin pkt 2.7 po raz wtóry.
Post "6210 wylacza sie podczas pisania smsa"

-! regulamin pkt 2.7 - częste łamanie tego punktu Regulaminu

-! regulamin pkt. 2.1 - 2.5 - 2.11
Post "Jak wgrać Assgardo ??? "

-Post "6210 smugi na wyswietlaczu"
Trup sprzed 2-óch lat !!

-! regulamin pkt 2.5 wielokrotne łamanie tego punktu oraz lenistwo
http://forum.techtronik.p...p=181842#181842
http://forum.techtronik.p...p=181841#181841

-! regulamin pkt 2.5
post http://forum.techtronik.pl/viewtopic.php?t=27158

-! regulamin pkt.2.6 archeologia
Post "Karta pamięci w DCT3"

-! regulamin pkt. 2.11
post "Czy komp moze udostępnić telefonowi poł z internetem?"

-! regulamin pkt.2.7 + lenistwo
Post "Dziwny CS - 3210"

-! regulamin pkt 2.5
http://forum.techtronik.p...p=174953#174953

gdeco 

Telefon: Defy
Wysłany: 19 Wrz 2006 10:44   

dpm, to nie świadczy źle o moderatorze tylko o userach, którzy nie stosują się do regulaminu (albo za leniwi żeby przeczytać, albo tak ograniczeni że nie umieją czytać ze zrozumieniem). Na tym forum są takie zasady i jak komuś się to nie podoba, nikt nikogo nie zmusza aby tu był. Wejście na to forum jest jednoczesną zgodą na warunki dyktowane przez ! regulamin tego forum.

dpm 
User

Wysłany: 19 Wrz 2006 13:46   

Ja nikogo nie oceniam ..to tylko taka propozycja ...zeby poprawic dzialanie forum ...
Mała zmiana powinna spowodowac zmniejszenie interwencji moderatorow ...a to chyba lepiej ... :)

gdeco 

Telefon: Defy
Wysłany: 19 Wrz 2006 13:57   

dpm, dla jednego usera nie będziemy robić zmian. Wszystkim odpowiada tylko tobie nie.

dpm 
User

Wysłany: 19 Wrz 2006 14:23   

Jakby wszystkim odpowiadalo to by nie bylo tylu bledow ...przeciez chyba wiekszosc umie czytac ... ;)
To nie ja zrobilem to forum i nie ja tu rzadze ... mam swoje w zupelnie innej tematyce i wiem conieco ... chcialem tylko cos podpowiedziec ... ale jak to sie mowi: nie to nie :P

Wania 
Member

Telefon: RA-6
Wysłany: 19 Wrz 2006 15:38   

dpm, trafiasz na trupy gdyz jestes nowy i z checi przerzucenia jak najwiecej nawet nie patrzysz na daty tego co czytasz i odopwiadasz, to czesto sie powtarza u nowych userow co nie tylko nie czytaja REGULAMINU ale rowniez tak prostych rzeczy jak data tematu

Gosia 12 
User

Telefon: SE D750i
Wysłany: 19 Wrz 2006 22:18   

dpm, napisales gdzies na Forum, ze chcesz przekroczyc magiczna liczbe postow, piszesz wiec co Ci slina na jezyk przyniesie, kompletnie nie liczac sie z nikim. Jesli Ci tak na tym zalezy to z checia odddam Ci kilka swoich ( np. z tych, ktorych nie dolicza mi sie od jakiegos czasu do konta ) w zamian za swiety spokoj w odczytywaniu nowych-nie przeczytanych przeze mnie postow.
Na liczbie owych postow nie zalezy mi bowiem zupelnie, za to na przyjemnosci z czytania tego Forum-bardzo.
Takim to prostym sposobem bedziesz mogl szybko powrocic do swojego forum i robic tam co zechcesz-czego Ci serdecznie zycze.

Pozdrawiam.

dpm 
User

Wysłany: 20 Wrz 2006 00:52   

Gosia 12 napisał/a:
dpm, napisales gdzies na Forum, ze chcesz przekroczyc magiczna liczbe postow, piszesz wiec co Ci slina na jezyk przyniesie, kompletnie nie liczac sie z nikim. Jesli Ci tak na tym zalezy to z checia odddam Ci kilka swoich ( np. z tych, ktorych nie dolicza mi sie od jakiegos czasu do konta ) w zamian za swiety spokoj w odczytywaniu nowych-nie przeczytanych przeze mnie postow.
Na liczbie owych postow nie zalezy mi bowiem zupelnie, za to na przyjemnosci z czytania tego Forum-bardzo.
Takim to prostym sposobem bedziesz mogl szybko powrocic do swojego forum i robic tam co zechcesz-czego Ci serdecznie zycze.

Pozdrawiam.

Wdzięczny bym był Gosiu zebyś zanim napiszesz ze ktoś pisze co mu ślina na język przynosi przeczytala choc kilka jego postów ... i je przemyślała
Jak by mi sie to forum nie podobało to by mnie tu nie był - chyba oczywiste :)
A ze mam kilka pamysłow na drobna kosmetyke ktora moim skromnym zdaniem ulepszyla by je troszke ... nie wiem tylko czemu to spotkalo sie z takim agresywnym tonem sprzeciwu ... nikomu nic przeciez nie narzucam ...

Za Twoje posty dziekuje ... jeszcze chyba jeden i bede mogl w koncu napisac co mnie gryzie ... podobno do tego to forum jest ...a ze spotkalem tu sporo jak zauwazylen inteligentnych osobnikow :) ... wiec nie sadze zeby nie udalo sie go rozwiazac
pozdrawiam

Isk 

Telefon: RM-626
Wysłany: 20 Wrz 2006 05:34   

dpm napisał/a:
A ze mam kilka pamysłow na drobna kosmetyke ktora moim skromnym zdaniem ulepszyla

Wygląd? Jestem chętny na to abyś zapłacił jakiejś firmie za zrobienie profesjonalnego layout.

A może nie podobają się tobie bannery? Proszę bardzo, zapłać co miesiąc parę stówek za serwer to część zniknie.

Co jeszcze?

Napisz.

A tak wogóle twój emblemat jest niezgodny z regulaminem, więc go usuwam.

Gosia 12 
User

Telefon: SE D750i
Wysłany: 20 Wrz 2006 10:28   

dpm napisał/a:
zebyś zanim napiszesz ze ktoś pisze co mu ślina na język przynosi przeczytala choc kilka jego postów ... i je przemyślała

Owszem-przeczytalam, ba przebrnelam przez wszystkie Twoje zale i stad moja odpowiedz. Myslec nie bylo nad czym.

Sam zastanow sie nad swoim zachowaniem na Forum-jestes tu zaledwie od kilku dni a zwalczasz i dyskredytujesz wszystko co napotkasz. Nie jest to niestety tworcza krytyka tylko zachowanie sfrustrowanego czlowieka lub dziecka neo.

dpm napisał/a:
eszcze chyba jeden i bede mogl w koncu napisac co mnie gryzie ... podobno do tego to forum jest

Jesli masz inne pytania niz zwiazane z telefonem ( nasze Forum jest wlasnie po to ) - odezwij sie na PW-dam Ci odpowiednie adresy, wedle Twoich potrzeb i problemow.

Pozdrawiam.

haber 
Member

Wysłany: 20 Wrz 2006 11:55   

Faktycznie kolega nie doczytał regulaminu. Punkt 8 i 9 mówi sam za siebie. Gdybyś je znał, nie napisałbyś tego tematu :lol:

dpm 
User

Wysłany: 20 Wrz 2006 22:18   

Gratuluje poziomu intelektualnego ...
Polecam nauke czytania ... ale ze zrozumieniem ...
Szkoda ze tu tez nie patrzy sie czy odpowiedzi są na temat ....
Przykro mi z tego powodu
.... ze wzgledu na brak konstruktywnych odpowiedzi ...
Temat uwazam za zamkniety

haber 
Member

Wysłany: 21 Wrz 2006 10:20   

dpm, umiem czytać za zreozumieniem. Jeżeli przzczytał byś punkt 8 i 9, wiedziałbyś, że skoro jest tak a nie inaczej TO TAK MUSI BYĆ. TAK CHECE ADMINISTRATOR i na darmo piszesz jakies bzdetne tematy :twisted:
Wczesniej zreszta ktos dobrze napisał. Wszytskim pasuje, tylko tobie nie !

Odpowiedz do tematu