Pierwsza rzeczą na jaką zostałem "nakierowany" ( ostrzezeniem po pierwszym napisanym tu z checi pomocy poscie ) był punkt regulaminy mowiacy ze:
Cytat:
2.5. Nie odpowiadamy na jakiś "stary" problem, chyba ze chcecie się dopytać o szczegóły - patrzcie na datę ( ... ) Za trupa uważa się post który został napisany 30 dni wcześniej od obecnej daty.
Nastepnie spojrzalem na ostatnio napisane posty przez moderatora i zauwazylem ze 80% jego czasu poswiecona była tego typu tematom
... wniosek:
A moze by tak oznaczyc te "Trupy" w taki sposób jak są oznaczane tematy zablokowany, nowe posty i brak nowych postow ... (oczywiscie jakas inna ikonka) - przerobka niewielka ...a ile dała by radosci
Nastepnie spojrzalem na ostatnio napisane posty przez moderatora i zauwazylem ze 80% jego czasu poswiecona była tego typu tematom
Chyba coś ci się przewidziało.
Myslisz? .. to jest ! regulamin punkt 2.5 ... policz
Cytat:
Odpowiedź na post sprzed ponad roku, warto popatrzeć na datę ostatniej wypowiedzi
3 adam-zarobek 18 Wrz 2005 07:57 arch. Post http://forum.techtronik.pl/viewtopic.php?p=193236
Zmiana IMEI...nieładnie
dpm, to nie świadczy źle o moderatorze tylko o userach, którzy nie stosują się do regulaminu (albo za leniwi żeby przeczytać, albo tak ograniczeni że nie umieją czytać ze zrozumieniem). Na tym forum są takie zasady i jak komuś się to nie podoba, nikt nikogo nie zmusza aby tu był. Wejście na to forum jest jednoczesną zgodą na warunki dyktowane przez ! regulamin tego forum.
Ja nikogo nie oceniam ..to tylko taka propozycja ...zeby poprawic dzialanie forum ...
Mała zmiana powinna spowodowac zmniejszenie interwencji moderatorow ...a to chyba lepiej ...
Jakby wszystkim odpowiadalo to by nie bylo tylu bledow ...przeciez chyba wiekszosc umie czytac ...
To nie ja zrobilem to forum i nie ja tu rzadze ... mam swoje w zupelnie innej tematyce i wiem conieco ... chcialem tylko cos podpowiedziec ... ale jak to sie mowi: nie to nie
dpm, trafiasz na trupy gdyz jestes nowy i z checi przerzucenia jak najwiecej nawet nie patrzysz na daty tego co czytasz i odopwiadasz, to czesto sie powtarza u nowych userow co nie tylko nie czytaja REGULAMINU ale rowniez tak prostych rzeczy jak data tematu
Telefon: SE D750i
Wysłany: 19 Wrz 2006 22:18
dpm, napisales gdzies na Forum, ze chcesz przekroczyc magiczna liczbe postow, piszesz wiec co Ci slina na jezyk przyniesie, kompletnie nie liczac sie z nikim. Jesli Ci tak na tym zalezy to z checia odddam Ci kilka swoich ( np. z tych, ktorych nie dolicza mi sie od jakiegos czasu do konta ) w zamian za swiety spokoj w odczytywaniu nowych-nie przeczytanych przeze mnie postow.
Na liczbie owych postow nie zalezy mi bowiem zupelnie, za to na przyjemnosci z czytania tego Forum-bardzo.
Takim to prostym sposobem bedziesz mogl szybko powrocic do swojego forum i robic tam co zechcesz-czego Ci serdecznie zycze.
dpm, napisales gdzies na Forum, ze chcesz przekroczyc magiczna liczbe postow, piszesz wiec co Ci slina na jezyk przyniesie, kompletnie nie liczac sie z nikim. Jesli Ci tak na tym zalezy to z checia odddam Ci kilka swoich ( np. z tych, ktorych nie dolicza mi sie od jakiegos czasu do konta ) w zamian za swiety spokoj w odczytywaniu nowych-nie przeczytanych przeze mnie postow.
Na liczbie owych postow nie zalezy mi bowiem zupelnie, za to na przyjemnosci z czytania tego Forum-bardzo.
Takim to prostym sposobem bedziesz mogl szybko powrocic do swojego forum i robic tam co zechcesz-czego Ci serdecznie zycze.
Pozdrawiam.
Wdzięczny bym był Gosiu zebyś zanim napiszesz ze ktoś pisze co mu ślina na język przynosi przeczytala choc kilka jego postów ... i je przemyślała
Jak by mi sie to forum nie podobało to by mnie tu nie był - chyba oczywiste
A ze mam kilka pamysłow na drobna kosmetyke ktora moim skromnym zdaniem ulepszyla by je troszke ... nie wiem tylko czemu to spotkalo sie z takim agresywnym tonem sprzeciwu ... nikomu nic przeciez nie narzucam ...
Za Twoje posty dziekuje ... jeszcze chyba jeden i bede mogl w koncu napisac co mnie gryzie ... podobno do tego to forum jest ...a ze spotkalem tu sporo jak zauwazylen inteligentnych osobnikow ... wiec nie sadze zeby nie udalo sie go rozwiazac
pozdrawiam
Wysłany: 20 Wrz 2006 10:28
dpm napisał/a:
zebyś zanim napiszesz ze ktoś pisze co mu ślina na język przynosi przeczytala choc kilka jego postów ... i je przemyślała
Owszem-przeczytalam, ba przebrnelam przez wszystkie Twoje zale i stad moja odpowiedz. Myslec nie bylo nad czym.
Sam zastanow sie nad swoim zachowaniem na Forum-jestes tu zaledwie od kilku dni a zwalczasz i dyskredytujesz wszystko co napotkasz. Nie jest to niestety tworcza krytyka tylko zachowanie sfrustrowanego czlowieka lub dziecka neo.
dpm napisał/a:
eszcze chyba jeden i bede mogl w koncu napisac co mnie gryzie ... podobno do tego to forum jest
Jesli masz inne pytania niz zwiazane z telefonem ( nasze Forum jest wlasnie po to ) - odezwij sie na PW-dam Ci odpowiednie adresy, wedle Twoich potrzeb i problemow.
Gratuluje poziomu intelektualnego ...
Polecam nauke czytania ... ale ze zrozumieniem ...
Szkoda ze tu tez nie patrzy sie czy odpowiedzi są na temat ....
Przykro mi z tego powodu
.... ze wzgledu na brak konstruktywnych odpowiedzi ...
Temat uwazam za zamkniety
Wysłany: 21 Wrz 2006 10:20
dpm, umiem czytać za zreozumieniem. Jeżeli przzczytał byś punkt 8 i 9, wiedziałbyś, że skoro jest tak a nie inaczej TO TAK MUSI BYĆ. TAK CHECE ADMINISTRATOR i na darmo piszesz jakies bzdetne tematy
Wczesniej zreszta ktos dobrze napisał. Wszytskim pasuje, tylko tobie nie !
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum