Witam
jestem tylko zwyklym userem ale korzystam z forum od kilku lat codziennie po kilka razy loguje sie czytajac nowe posty. Odpowiadam tylko wtedy gdy jestem 100% pewien ze jestem w stanie swoja wypowiedzia cos wniesc nie pisze postow typu "Swietna robota doskonały UPDATE" albo "podeslij mi plik do tego i tego bo tu czydzysłow nie chce mi sie szukac". Nie pisze postow tylko po to zeby dostac sie do members.
Moim zdaniem coraz mniej jest aktywnych uzytkownikow na tym forum ktorzy maja dużą wiedze i tak jak ftb czy piratten potrafia sie nia trafnie dzielic, ograniczajac jeszcze bardziej nowym uzytkownikom pełnoprawny dostęp do forum spowodujecie ze niedlugo ludzie przestana koszystac z techtronica (poza wybranymi) a naplyw nowej mysli w postaci nowych uzytkownikow raczej nikomu nie zaszkodził (czasem nawet i drobny usmiech pod nosem sie przyda jak palna cos głupiego). Prawda solucji zawsze mozna szukac na zfranku ale skoro wszystkiego mamy szukac tam to po co techtronic??
pozdrawiam
HEugoo
jeden problem nie wiem czy tylko u mnie, jak wybieram sobie szukaj i wychodza mi posty gdy wejde w jeden a pozniej nacisne "wstecz" na explorerze to wywala mi blad strony i musze od nowa szukac wybranej frazy
Telefon: RM-626
Wysłany: 27 Mar 2008 14:39
HEugoo, Dlatego restrykcje zostały zmiejszone, dostęp do grpy USER od 2 postów. Możliwe że nie trzeba będzie się "ręcznie" dodawać do grupy Obserwator, muszę przemyśleć to.
HEugoo, Dlatego restrykcje zostały zmiejszone, dostęp do grpy USER od 2 postów. Możliwe że nie trzeba będzie się "ręcznie" dodawać do grupy Obserwator, muszę przemyśleć to.
Jestem zdecydowanie za takimi zmianami. Wiem ze wiekszosc z nas z tego zyje i dlatego trudno jest dzielic się wiedza bo ryzykuje sie jeszcze wieksze zmniejszeniem oplacalnosci naszej pracy ale jesli pomyslimy logicznie dla wiekszosci osob te schematy i opisy napraw bez specjalistycznego sprzetu i podstaw wiedzy elektronicznej oraz cześci zamiennych nie sa mozliwe do zrealizowania. A moze trafi nam sie jakis Einstein GSMu i wszyscy na tym skorzystamy.
Co do błedu "Wstecz" korzystam z explorera i nie mam takich problemow
Telefon: RM-217
Wiek: 26 Dołączył: 18 Cze 2003 Posty: 846 Skąd: Gardens of UK
Wysłany: 31 Mar 2008 14:08
o ile pamietam restrykcje zostaly wprowadzone za czasow modowania softow do 3310 gdzie kazdy szukal czegos na ten temat i rejestrowali sie tylko po to zeby jakis tam sofcik zdobyc.
Teraz ten boom minol i mysle ze restrykcje powinny zostac zmniejszone / zniesione (oczywiscie GTW itp zostaja)
czemu nie moge zmienic wygladu forum? w profilu wybieram jedna z 3 mozliwych wygladow, naciskam wyslij wyskakuje komunikaat ze profil zostal zmieniony a tu dalej ten sam rodzaj forum.
ps. ktory z tych 3 to standardowy wyglad niebieski techa bo ten szary mnie leczy?
u mnie ten sam błąd. po zmianie wyglądu nic sie nie zmienia, nawet jak się wyloguję i zaloguję ponownie to forum zostaje z tym szarym tematem a tu jak dla mnie posty nieprzeczytane sa troche mało widoczne
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum