Nowa szata graficzna zdecydowanie bardziej mi się podoba od starej
Na czym będą polegać zmiany w uprawieniach ?
Proponował bym utworzenie kącika dla zaawansowanych gdzie będą dostępne (tylko dla zaawansowanych) wszelkie solucje usterek żeby wszystko było w jednym miejscu i nie trza było szukać tego po całym internecie (był by to ratunek dla tych którzy np. tracą przez usterkę HDD wszystkie dane)
Ostatnio zmieniony przez Virus 25 Mar 2008 03:39, w całości zmieniany 1 raz
Wiadomo miedzy sobą nie widzę problemu by się dzielić wiedzą bo chyba po to jest to forum chodzi mi tylko oto żeby do tych rzeczy miały dostęp te osoby które już są stałymi gośćmi na tym forum
To są kolejne zmiany - testy
W ciągu końcówki tego tygodnia - proszę o obserwacje tego ci się zmienia, jak również o propozycje tego co chcielibyście zmienić czy dodać .
jeden problem nie wiem czy tylko u mnie, jak wybieram sobie szukaj i wychodza mi posty gdy wejde w jeden a pozniej nacisne "wstecz" na explorerze to wywala mi blad strony i musze od nowa szukac wybranej frazy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum