pirat, jak lista chętnych? ile masz potwierdzonych obecności?
został miesiąc, trzeba juz zrobić liste, cennik i program
jak tam kulig i zwierze pieczone w lesie w nocy przy ognichu które zamawiałem?
myślę że uczestnicy zlotu nie poskąpią tych kilkudziesięciu plnów na wieczór zlotowy pod chmurką przy ognichu? :D
Niestety....... ja nie będę Sam w pierwszych postach gorąco się zapowiadałem - wyszło jak wyszło - sprawy prywatne nie pozwolą mi na obecność na imprezie ... Długo by tłumaczyć , ech... życie... Z góry przepraszam wszystkich Forumowiczów .... Wypijcie chociaż za moje zdrowie
przypominam wszystkim ze bardzo prawdopodny bedzie sobotni kulig i ognisko w lesie.
w związku z tym prosze zabezpieczyć sie w odpowiedni obiór: ciepłe kurtki, czapki i nade wszystko odpowiednie ciepłe i nieprzemakalne buty najlepiej z goratexem. zadbajcie nade wszystko o wasze kobiety żeby nie narzekały po godzinie że już chcą do domu/pokoju
Już za dwa dni odbędzie się nasze spotkanie, wiec pora na kilka informacji:
Zlot odbywa się w Ustrzykach Dolnych w dniach 15 - 17 stycznia 2010 (jeśli ktoś chce może zostać dłużej).
Plan spotkania jest dosyć luźny:
- piątek - przywitanie, ewentualnie zapoznanie dla nieznajomych połączone z "ucztowaniem" w sali przy ośrodku ok godziny 17-18,
- sobota - w godzinach południowych (13 - 14) wyprawa poza Ustrzyki i kulig (ok 6km w jedną stronę) połączony z ogniskiem, grzańcem i pieczonym udźcem, następnie powrót i dalsza "zabawa" na sali ośrodka,
- niedziela - "dzień wolny" - polecam narty, góry lub jezioro solińskie zimą
Dojazd do ośrodka:
- dla wszystkich używających nawigacji wpisujemy Ustrzyki Dolne (38-700) ul. PCK lub Polskiego Czerwonego Krzyża,
- nawigacja powinna pokierować nas na osiedle pełne bloków, jedziemy cały czas prosto ulicą PCK, po prawej stronie będą bloki a po lewej pod sam koniec pojawi się stary basen odkryty ogrodzony siatką, skończą się bloki i siatka i już jesteśmy na miejscu - ok 10 metrów za siatką skręcamy w lewo i widzimy ośrodek
Dla ułatwienia zamieszczam zdjęcia:
-dla jadących od Rzeszowa, Krosna, Sanoka
-dla jadących od Przemyśla:
Dla nie posiadających nawigacji - kierujemy się na przejście graniczne z Ukrainą Krościenko - lub na Medykę, a w Sanoku odbijamy na Krościenko/Ustrzyki Dolne.
Mieszkanie w ogrzewanych domkach 3-5-6 osobowych - w kazdym łazienka, telewizor oczywiście pościel, czajnik szklanki, zdjecia ośrodka - http://www.gsmserver.foxn...rodek_olimp.rar
Ważna informacja: na kulig należy zabrać ciepły strój !!! buty rekawice itp będzie niezła jazda po "zadupiu"
Koszt: dwie nocki + kulig z grzańcem i udźcem Pani kierownik wyceniła na 120zł/osobę.
Dla niezdecydowanych do tej pory: miejsca jeszcze są należy zadzwonić do mnie, a ja wszystko załatwiam.
Tel. 888 569 976 - Pietrek - można dzwonić do 24
Zapraszamy niezdecydowanych - im więcej tym weselej i ciekawych Ludzi można poznać
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum