Marzej - wielkie dzięki za fotki:) Widać, że zabawa była przednia - no i szlag mnie trafił podwójnie, że nie mogłem być.... wrrrrrr - może za rok się uda:) A co... mroa nic nie pamięta? Hmn to w sumie nieźle ... hehe...
Nawet udało nam sie trafić w pogode bo ten weekend był troszeczke zimny Miło sie spotkać jak zawsze... po raz pierwszy potańczyć i prze dyskutować kilka spraw i osób
PS. Czekam na zdjecia od Jacka i innych "fotografów"
PS2. Ze zdjęć by wynikało że byłem pijany... a tak na prawde to brzydze sie pijakami ;D i nie pije alkocholu... chyba, że w dni parzyste lub nieparzyste
Heh... jak wszyscy:) Zresztą nie przejmuj się - ja i tak kojarzę tylko kilka osób ( czyli bardzo mało) a resztę przyjmuję, że to "Rodzina Techtronikowa "
Telefon: 6230i
Wysłany: 28 Sty 2010 21:30
Fotki Marzejkowe swietne! Strasznie żalujemy ze nie moglismy byc, ale moze na nastepny zlot wpadniemy już we trójkę Super zobaczyc te Wasze usmiechniete mordki nawet na fotkach. Łezka się w oku kręci... Wielkie uklony dla pirata za pomysł i jak widac na zdjeciach dobra organizacje.
Przemuś nie poznalismy Cie z okularami i grzywą
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum