Do wyboru domki:
2 osobowe (1 domek) - może być trochę droższy
3 osobowe (4 domki)
5 osobowe ((2 domki)
6 osobowe (3 domki)
(cena ok 30 zł/osobe/noc)
W każdym domku indywidualne ogrzewanie (regulowana temp.), ubikacja i łazienka z ciepłą wodą, czajnik, telewizor.
Wyżywienie na miejscu (min. 15 osób chętnych) - śniadanie 7 zł, obiad 15 zł, kolacja 8 zł.
Sala z kominkiem na kilkadziesiat osób - za darmo - niedaleko wejścia miejsce na ognisko - można śpiewać do rana.
Atrakcje dodatkowe:
Pomiędzy domkami znajduje sie sauna (ruska bania) opalana drewnem - dla chętnych.
Kulig - w zależności od pogody na miejscu lub z wyjazdem do ustalenia w dzień przyjazdu.
Ognicho z udźcem (ok 13 kg) ze świni ;D - po kuligu lub przed wieczornym sobotnim spotkaniem cena raczej niewielka.
Auta terenowe - w zależności od pogody do ustalenia dzień wcześniej (ok 50zł/os).
Narty - ok 100m od ośrodka wyciąg (ośla łączka) lub dwa większe wyciągi ok 3km i 5km od ośrodka.
Zabawy z niedźwiedziem według uznania za darmo
Dodatkowe info: przejście graniczne ze Słowacja: Barwinek ok 80 km, z Ukrainą ok 15 km, na miejscu Biedronka i kilka innych sklepów, pizzerie itp nie daleko.
Napewno zjawią się:
Gomez
Marzej
Mroa
Pepe
Sony
W sumie 15-17 osób.
Dla spóźnialskich/niezdecydowanych będzie domek dodatkowy.
Jak kogo zapomniałem to dzownić/pisać - chętni proponuje patrzeć na profile wspomnianych Osób może ktoś kogoś zabierze
Kontakt: tel. 888 569 976 GG: 3545350 Pietrek
Rezerwacja do 18.12.2009.
ZAPRASZAM CHĘTNYCH
Ostatnio zmieniony przez piratten 19 Gru 2009 11:15, w całości zmieniany 5 razy
Maciejka z wawy lecisz prosto na rzeszów przez radom i tarnobrzeg. potem najszybsza trasa wiedzie przez sanok i lesko. z wawy do ustrzyk masz około 400km
ja mam troche bliżej (ok 30km) ale też będe jechał przez rzeszów to możemy sie razem umówić
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum