Też tak myślałem ale raczej bedzie to podpięte chyba pod buzzer ponieważ widać to na koncu wilmu że telefon obraca się pod wpływem wibracji ale diody nie świecą w korpusie...
Dostrzegłem jeszcze ze pod klawiszami "1" i "3" są wsadzone niebieskie diody i mrugają całkiem inaczej niż te w korpusie i oryginalne podświetlenie
W opisie koleś jeszcze pisze że niby jakiś sofcik jest wgrany hmmm faktycznie bo nawet oryginalne podświetlenie mryga inaczej niż zwykle
Telefon: brak
Wysłany: 18 Paź 2007 10:06
Virus napisał/a:
W opisie koleś jeszcze pisze że niby jakiś sofcik jest wgrany hmmm faktycznie bo nawet oryginalne podświetlenie mryga inaczej niż zwykle
koleś nawet nie potrafi zmodyfikować softu w DCT3, jest elektronikiem, wiec na pewno jest to rozwiązane elektronicznie, znajomy miał jego nokie 3410, żałuje, że jej nie rozebrałem, teraz już jej nie ma...
nie widzialem filmików ale sadząc po opisie z aukcji to po mojemu sterowanie ma z flash-stickera, do tego diody zewnetrzne, i zasialanie na tranzystorze, powinno to działać po mojemu...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum