Wysłany: 14 Lut 2008 14:34 6080 nie można jej przefleszować...
Cześć! Raz się udało przefleszować ale nie chciały wykonać się resety na końcu w Mt-Boxie i tel. nie wł. się, teraz mam problem taki że wogóle nie chce się fleszować, wyczytałem, że można spróbowac wykonać full erase przed zaczęciem fleszowania ale nie mam pojęcia gdzie jest taka opcja w Mt-Boxie.
Wysłany: 29 Lut 2008 09:32
Wydaje mi się że masz coś nie tak z MT. Ja w takich przypadkach sięgam po starego sprawdzonego UFS-3, sprzęt który nie ma problemów z bootowaniem jak Mt.
Kasowanie flasha masz pod "custom erase", ale wcześniej zrób kopie PM, a najlepiej tak jak pisałem sprawdz dla pewności u kogoś innego na innym sprzecie (jaf, ufs-3 itp.)
Ostatnio zmieniony przez gomezolkusz 29 Lut 2008 09:33, w całości zmieniany 1 raz
Rozbierz telefon i przyłóż kabel bezpośrednio do płyty telefonu bez korpusu,czasem robią kable które nie siadają dokładnie na wszystkie piny.Napisz o rezultacie.Częsty przypadek w nokiach 3220,6020,6070,6080
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum