Od kilkunastu dni jest soft for free z karkolomna solucja ciecia i powrotnego spawania TP ( niezbyt ciekawa opcja ). Od dzis jest do dyspozycji soft for free bez TP tutaj : http://en.soft4gsm.com/Soft_42693.html?ID=42693
Czy ktos ma tam konto aby to sciagnac i zalinkowac ? Inaczej trzeba bedzie poczekac 1-3 dni i sam wyplynie :wink:
Koniec z logerami i boxami. Redbox, infinity i furios stanely na wysokosci zadania tylko vigis zawiodl.....
Link do zassania dokleilem 10 min po napisaniu 1 postu. A jesli patrzysz na czas to jest ten moment w ktorym CI dorysowalem strzalke <--- TUTAJ zaraz po twojej odpowiedzi abys zobaczyl gdzie LOOL :rotfl: Tam mozesz przeczytac DO KONCA........ zmieniany 4 razy :P
[ Dodano: 11 Lut 2006 22:13 ] qdlaty, jeszcze ci cos dorzuce :twisted:
Mam pytanie, czy majac kabel od alcatel ot525 musze cos w nim zmieniac, oprocz przypilowania troche wtyczki??
[ Dodano: 13 Lut 2006 21:41 ]
Przegladalem forum i natkanlem sie na post, w ktorym mowa jest o zmianie jezyka w alcatelach seri exxx. Czy jest moze dostepny taki programik za free;p i czy jest mozliwosc spolszczenia alcatela e160???
Ja mam zwykly kalel RX, TX i GND ... kabel działa na kliencie dostepnym u Jalii i klinecie od GSMMasters ale nie działa na tym sofcie ... a to dlaczego? Poporstu nic... PowerON ... i za chwile TimeOut i End ... Jak przerobić kabel żeby podpiąć mu dodatkowe zasilanie albo co tam trzeba ....?
[ Dodano: 17 Lut 2006 23:10 ]
Multi-COM napisał/a:
a jaki masz kabel ? z RTS'em ?
A możesz wytłumaczyć co tu ma do rzeczy RTS? Według mnie nic, bo to tylko włączenie automatyczne telefonu ... Jeżeli są krzaki to problem jest z zasilaniem jak już ... podawane są złe stany logiczne .... To moje zdanie...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum