Mam pytanie, a mianowicie gdzie moge kupic kabel do alcatela e160,a moze wystarczy beedzie pasowal kabel od 311 po przerobce wtyku oczywiscie. A moze ktos wie jaki kabel pasuje wlasnie do modelu e160??
Witam!
Jest juz dostepny na necie programik co robi loczka za free wystarczy przerobić kabelek od 535 i idzie pięknie sam testowałem juz kilka sztuk E256 !!!
Pozdrawiam>>>
a ja mam E256 - już 3 dzień sie męcze - wtyczka od 535 - w normalnym układzie i po zamianie tx z rx - bateria 9v i zasilacz ze zmianą polaryzacji ... i dalej nic na programie z usb-smart'a ani natym za free nie chce iść ;/ a tp nie chce ciąć jakieś sugestie ??
Telefon: 172275045
Wysłany: 05 Mar 2006 20:33
wyglada na bledny kabel - dokladnie brak Rx'a - program nie otrzymuje odpowiedzi od programu
zamiast przerobke kabli polecam wtyk oryginal - to rozwiazuje problemy polaczeniowe..no i pamietajcei ze sa dwa standardy kabli - kabel oryginaly ma zamiast 123 do GND prawdziwy Reset czyli tzw. Ignition
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum