Witam JALA juz robi z tego typów alcateli simlocki ale na razie tylko w hurcie powyzej 100 sztuk po nowym roku bedzie robil małe ilosci tez. POZDRAWIAM !! !! !!
Telefon: 9210
Wysłany: 24 Sty 2006 15:01
witam, a jaki tam kabel podchodzi, bo logi już mam kupione no ale trzeba to jeszcze czymś zgrać, chwilowo nie mam pod ręką tego fona a jak miałem to nie było możliwości
pozdr
Witam,
Podaję link do pewnej ciekawostki: http://forum.gsmhosting.c...d.php?t=267596.
Dosyć skomplikowane, pracochłonne no i dosyć ryzykowne ale działa, sprawdzone na e157. Raczej nie nadaje się do hurtowego zciągania sima, ale jeśli ktoś ma 1 szt. raz na jakiś czas może być:)
A poza tym znając życie, jeśli w tak krótkim czasie (od momentu pojawienia się logerów) pojawia się juz coś do tych modeli za free, to kwestia czasu (podejrzewam że niedługiego) aż pojawi się za free bez testpoint'ów. Niestety w tym biznesie trzeba bardzo uważać, zwłaszcza w ostanim czasie, na co się wydaje ciężko zarobione pieniądzę:(
To log imeia nie wystarczy ? Trzeba jeszcze kabel miec ?
Dokladnie potrzebny kabelek i polaczenie z netem aby odczytac kody za pomocą
logera oraz wykupiony dostep , o ile sie nie myle najmniejszy pakiet obecnie to 5 logów.
Ostatnio zmieniony przez cardex 02 Lut 2006 10:07, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum