Wysłany: 13 Maj 2005 16:35 gd96 problem po włączeniu
dostałem taki tel. na początku nie włączał się wcale.okazało się, że bateria do wymiany. dałem nową i tel wstał. ale jest problem, bo włącza się normalnie raz na 10. jak się włączy to działa bez zarzutu. zasięg full, można normalnie dzwonić, wszystko ok. ale przeważnie po włączeniu pokazuje się tylko ikona bateryjki i zasięgu i podświetlenie. jak zgaśnie podświetlenie nie działają żadne przyciski i nie da się go wyłączyć.telefonik kąpany w wanience, lekko grzany i wrzucony nowy soft. nie pomaga co to może być?
Poczytaj troszkę o tym jak flashowac ten model na GD95. ten model ma taki problem, ponoć to przez ten GPRS tak więc poszukaj postów jak to postawić na GD95. Ja niestety nie pomogę bo nie mam flashy ale jak już to móię że musisz mieć wszystkocałego flaha razem z boot'em. Powodzenia i pisz o efekcie.
z flashami nie było problemów bo do panasonica akurat mam dosyć. przeflashowałem go na gd95 i działa bez najmniejszych problemów tylko t9 polskiego nie ma, ale to akurat nie jest problemem. Kstanek, dzięki wielkie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum