Wydaje mi się, że nie powinno być problemów ale głowy nie dam bo nigdy nie próbowałem.jakby coś poszło nie tak przy flashowaniu albo po nim nie chciałby się włączyć fon to nie wyciągaj baterii tylko flashuj jeszcze raz.
polski lp do tej wersji masz wyżej a samego flasha nie wrzucę tu bo jest za duży (ok 16Mb) ale zobacz na www.panasonicgd87.de tam powinien byc ten flash. trzeba się rejestrować. stronka po niemiecku.
oki mam juz prawie wszystko poinformuje o wynikach
wiec tak miałem 2 sztuki z ta sama wersja oprogramowania 1 sztuka hula az miło a drugo podczas logowania sie restartuje - wgrywałem 2 razy i nadal to samo bez karty telefon chodzi , czy ktos moze podowiedziec co zrobic
wgrałem spowrotem a51 i telefonik smiga troche dziwne:)
prawdopodobnie musisz jeszcze zrobić reset pamięci w cb2000.wgraj jeszcze raz ten a39 z polskim a potem nie wkładaj karty tylko zobacz:
http://panasonicgd87.net/...370a97e8c32cb9f
ja sie tu dopisze bo mam taki dziwny problem. Mam kilka sztuk gd87 i w kazdej poszedl jezyk bez problemow. Jednak trafil sie jeden taki panasonic, ze po wgraniu odpowiedniego lang packa nie pojawia sie polski jezyk. Zmienilem oprogramowanie na 39 i zrobilem wszystko z linku ktory podal cevil. I lipa w CB2000 pokazuje w jezykach, ze nie moge wybrac PL. Moze ktos ma jakis pomysl??
Miałem podobny przypadek, że po wgraniu lp z polskim telefon nie miał go w menu do wyboru. Wtedy odpaliłem CB2000 dałem write handset i tam w ustawieniach języka jest tabelka. obok uaktywnionego języka, który widać w menu telefonu jest "ptaszek" przy polskim nie było więc go zaznaczyłem i nacisnąłem z tego co pamiętam przycisk "C" później write data to phone i po odłączeniu tel od kompa polski już był.
ja mam takie cos:
language Pack ID 2
Translation data version 00056
zaznaczam co kolwiek w jezykach nawet wylaczenie np angielskiego i wciskam write to handset i wyskakuje mi : Language variant error a dokladniej Language variant: WriteMS(PRG_MOBILE_VAR,GetMSVarReply)
nie wiem co z nim moge jeszcze zrobic moze jakis starszy soft wgrac ? ale wydaje mi sie ze to bezsensu.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum