podlączasz tel wybierasz model i ciśniesz handset power albo jakos tak.jak program juz zczyta info o tel to na górnym pasku jast przycisk data. wybierasz write data i powinno otworzyc sie dodatkowe okienko a w nim kilka zakładek. gdzieś tam jest przycisk "language" naciskasz i otwiera sie tabela z językami. zaznaczasz który chcesz aktywować i z tego co pamiętam naciskasz "C" później write to phone i po krzyku. tylko musisz mieć odblokowany eeprom bo inaczej nie zmienisz języków.
hmmmm, kiedys chyba cos takiego probolwame w gd93, ale jak nie dalo rady to zostawal flash. Ale coz.
Proszę podaj link do programu, lub daj w zalaczniku.
Pobawie sie.
labik, eeprom miałem zablokowany w gd87 jak robiłem pl. po full flashu eeprom był już odblokowany i mogłem dopiero aktywować język.ale sposobu na jako takie odblokowanie eepromu bez flashowania nie znam.
cevil, mi udawało sie aktywować języki ale niestety nie polaka. Niby zaznaczałem PL ale w fonie go nie było. Inne wchodziły. Szukam wiec flasha do x70 z Pl
labik, a jakie langpaki masz do tego x70? bo ja mam kilka ale nigdy mi się nie trafił x70 do roboty więc nawet nie wiem, co w nich siedzi. może akurat jest gdzieś tam upragniony pl...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum