Telefon: 6310i
Wysłany: 18 Wrz 2004 19:30 Sim lock z 92
witam nie moge scignac sim lock'a z panasonicka gd92 mam program Panasonic_GD92_93_Unlocker_Version_1.0_By_Wolfgang.exe i ten program nie che zwalic nie wiem jaka jest wersja bo nie wiem jak sie sprawdza
Nie,nie tylko klip.Jest taki dosyc stary program Ghost ktory robi wszystkie panasonici seri 92-93 .Oprocz zdjecia simlocka mozna mu wgrac rowniez wersje jezykowe.Jak bedsiesz potrzebowac to moge podeslac.Troszke zabawy jest z zainstalowaniem tego w komp ale smiga bez zarzutu.Sam tylko tym robie GD92.A wolfgang nigdy nie robil simlocka z gd92.PZDRW
[ Dodano: Wto Wrz 21, 2004 15:53 ]
Ok wrzuce ten program.Duzo co prawda "waży" ale moze jeszcze komus sie przyda
@ misza34, Jutro składam clipa. Mam tylko takie pytanie. Widze że w schemacie nie ma żadnego switsha (włącznika, przycisku). Co trzeba robić z telefonem po podłączeniu clipa Może to dziwne pytanie ale nigdy nie robiłem clipem bez "guziczków"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum