Zrobiłem wszystko według opisu. Odczytałem kod wszedłem w menu i wpisałem kod. Pojawił sie napis ze telefon odblokowany czy cos takiego ale simlock nie zszedł. Teraz telefon nadal ma simloka a wchodząc w menu tak jak przy wpisywaniu kodów zakładka siec jest nieaktywna. Co jest ??
Telefon: RM-217
Wiek: 26 Dołączył: 18 Cze 2003 Posty: 846 Skąd: Gardens of UK
Wysłany: 22 Kwi 2004 19:56
@ labik, o jaki telefon chodzi ?? mi gd67 poszedł bez problemu przerobka kabelka data jak chcesz to wpadne do ciebie z nim i sprobojesz ale za to zrobisz mi kod zabezpieczajacy z 9210
lezo, nie dość, że wykopujesz trupa sprzed ponad dwóch lat to ci się poszukać nie chce. jakbyś dobrze popatrzył to nawet opcja "szukaj" nie jest potrzebna.
Już widzę. Nie byłem zalogowany, stąd nie widziałem załącznika... A to, że wykopuję trupa to przecież chyba nic złego jak trafiłem partię nowych GD87 i temat był ważny.
Ostatnio zmieniony przez lezo 24 Lis 2006 04:49, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum