A mozecie napisac jak wejsc do trybu serwisowego aby wpisac wygenerowany kod. Zczytalem telefon kod sie zgadza z oryginalem generowanym na podst. imei przez platny serwer. Chyba jest ok.
Witam,
a ja mam problem
Mam gd87 i po odpaleniu program wyswietla mi jakies dwa kody (pr1 i pr2) a potem wyrzuca komunikat: connection error try again.
Ale nic nie pomaga jak probuje "again". Probowalem pod w2k i pod 98 - to samo. Probowalem wstukac te kody ale wyswietla ze sa zle. Poza tym nie wiem czy to to ale w miejscu, w ktore wpisuje kod jest o jedno pole wiecej niz cyferek w kodach. Co i jak z tym zrobic?
Dzieki, pozdrawiam
Dzieki Major ale - KICHA
Nie dziala na gd87.
Wlasnie zrobilem tym softem gd 67 - bez problemow - podalo mi tez najpierw te dwa kody, potem kod uzytkownika no i kod sieci.
Ale gd 87 nie chce pojsc. Probowalem tez zgodnie z Twoja rada na drugim kompie - to samo, po wyswietleniu tych PR1 i 2 pokazuje "reading simlock data..." no i tyle "Communication error, try again !"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum