Mam taka sprawe kupilem na allegro deloka klona na jednym kompie stacjonarnym smiga a gdy podlacze go do laptopa della uruchomi sie ze 3 razy i klucz rozprogramowany tak ze program nie widzi klucza sprzedawca z allegro twierdzi ze podobno tak rozprogramowany ze nie da sie juz go zaprogramowac zalatwilem juz tak 3 szt a dzis usmiercilem 4 czyzby Dell morderca czy moze to wina klucza az wstyd posylac mi go po raz kolejny do reklamacji co jest?? Wszystkim tak padaja klony na laptopach moze cos robie nie tak??
@ ryco31, Dzieki chec udzielenia pomocy i za zainteresowanie tematem odeslalem te 4 klucze spowrotem do sprzedawcy ktory tym razem zaoferowal mi zwrot pieniazkow zamowilem klucz u innego sprzedawcy i mam nadzieje ze tym razem klucz nie umrze ale jesli co chetnie skorzystam z twojego doswiadczenia w zakresie programowania atmegi, nie posiadam programatora ,ale jesli programowanie kucza nie jest specjalnie skomplikowane to mam nadzieje ze dam rade i zaopatrze sie w taki programator sa one stosunkowo niedrogie jesli sie nie myle wystarczy taki za ok 25zl z allegro.
znam sprawe z delem i na nich nie działaja właśnie zadne klucze ja miałem problem nawet ze starym kluczem do siemensa a o deloku już nie wpominając to jest wina kompa bynajmniej tak winika z moich doswiadczeń
Sagem code reader V14 dziala az milo dongle 2.3 do sagemow tez nie ma problemow z terminatorem ani dejanem 1.0 mitshubishi tool box tez dziala wiec nie sadze aby byla to tylko wina kompa.
Zakupilem deloka u innego sprzedawcy po okolo 50 uruchomieniach na laptopie dalej smiga az milo poprzednie po 2 krotnym uruchomieniu nadawaly sie do kosza widac wina wsadu odgrywa duza role.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum