Wysłany: 16 Cze 2008 16:22 Modyfikowany soft do samsunga
Witam,
Z nieznanego mi powodu nie moglem umiesic tego posta w dziale SW/HW.
Przejde odrazu do rzeczy, szukam softu do jakiegokolwiek samsunga (moze nokii) z pewna modyfikacja, chodzi tu oto aby przy wcisniecku jednego (najlepiej gdyby kazdy byl do ustawienia) z klawiszy klawiatury numerycznej telefon automatycznie wyslal (wczesniej ustawionego, wpisanego) smsa pod wybrany nr.np klawisz 1-potrzebuje pomocy,2-jestem w drodze do domu, 3-zepsol mi sie wozek itp.
chodzi oto ze osoba obslugujaca telefon nie jest w stanie napisac smsa sama, jest ona osoba niepelnosprawna ruchowo poruszajaca sie na wozku, do tego mowi bardzo nie wyraznie wiec wybieranie glosowe calkowicie odpada!
Wiem ze samsung HERO mial podobna opcje (cos ala Emergency SOS Alert ), niestety zostal on wydany tylko w indiach.
Szukam tak naprawde czegos co moglo by mi pomoc, jezeli bedzie na symbianie to bede szukal takiego telefonu na ktorym to pojdzie!
Glownie chodzi oto aby to dzialalo w "tle" tak ze po konfiguracji (przezemnie) nie bedzie wymagana zadna inna konfiguracja przez uzytkownika bo on sam sobie z tym nie poradzi.
mam nadzieje ze zrozumiales o co mi chodzi;)
chłopaki z pasji twierdzą że można zrobić specjalnego moda pod nokie 3310 - zagadaj do nich pasjagsm.pl
oczywiście rozumiem cały czas o co Ci chodzi... ale nie jestem programistą chociaż myśle że na zamówienie wszystko da sie zrobić - koszty mogą być duże...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum