A jakieś inne pomysły bo nie posiadam w laptopie stacji dyskietek, czy naprawdę nie ma żadnego programu który by działał pod XP, sony all unlocker ktory niby tez zczytuje logi nie w dosie wyrzuca jakiś błąd.
Tak wszystko ustawione, robię to teraz tak, że wkładam płytkę instalacyjną win98 odpalam komputer bez obslugi cdromu (bądz z obsluga bez różnicy), uruchamiam loggera, zczytuje log, a potem normlanie pod xp generuje kod. Troche kombinowane ale działa przynajmniej bo raczej do soniaków nokt nic nowego działającego pod xp nie wypuści.
Jeśli miałbyś problemy z działaniem w XP, ale możesz bootować z CD - ściągnij sobie taki gadżet jak Ultimate Boot CD, ma wbudowanego FreeDOSa - powinno działać.
ja też mam ten problem pod xp nie moge zdjąć simlocka z j7 ale z reszty telefonów ściągam normalnie próbowałem programem sony all unlocker niema jakiegoś programu co mu nie przeszkadza xp ???
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum