Witam mam taki problem SonyJ5 nowa ladowarka telefon w rewelacyjnym stanie, nie byl zalany, nie spadl. Poprostu podlanczam do ladowarki chwile laduje i przestaje, calosc trwa moze z 7 sekund kreski zaczna sie ruszac wszystko pieknie ladnie i koniec. Na wylaczonym telefonie pokazuje sie ladnie ikona ladowania na dole jakis dziwny globusik i potem zostaje tylko gorny pasek z ikona batrii, a na wlaczonym po podlaczeniu ladowarki kreski w bateri zaczynaja sie ruszac i nagle staja zachowuja sie jakby nie bylo wogole ladowarki podpietej, jesli ja wyciagne i wsadze znowu to samo Moze jakies sugestie.
Ladowarka jest jak do J70 Wiec moze i dlatego sie tak dzieje
Chyba raczej nie jest orginalna na takowa nie wyglada i napewno tez nigdy przy orginalnej tez nie stala, naklejka na niej mowi wogole ze jest do Sony J70
Ostatnio zmieniony przez prymus19 07 Wrz 2004 06:25, w całości zmieniany 2 razy
@ prymus19,czy ta nowa ładowarka jest orginalna?Te telefony przy chińskich podróbkach nie chcą ładować.Na orginalnych ładowarkach nie ma problemu z ładowaniem
Oj chyba macie rozne zdanie! Ja jestem pewien ze to wina ladowarki! PEwnie masz zwykla chinska transformatorowke. Zmien na impusowa i bedzie ladowac. Sprawdzone wiele razy w sonych.
Oj chyba macie rozne zdanie! Ja jestem pewien ze to wina ladowarki! PEwnie masz zwykla chinska transformatorowke. Zmien na impusowa i bedzie ladowac. Sprawdzone wiele razy w sonych.
Ladowarka jest zmieniona ale z impulsowej na transformatorowa i teraz juz dziala ok
Temat uwazam za zamkniety telefon dobrze laduje i wszystko jest OK Problemem byla poprostu nie odpowiednia ladowarka
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum