Miałem ten sam problem Patrz moje starsze posty Ale co do tego to możesz mieć delikatnie uszkodzony kabel (zbyt małe napiecie itp.) ja też tak miałem i wziołem kabel dualny od noki F/Mbus i poszło bez problemu (podłączasz pod Rx, TX i GND) Szukałem wszędzie przelutowałem końcówkę itp i nic tylko to mi pomogło Powodzenia napisz jak Ci poszło
Telefon: 6600
Wysłany: 28 Maj 2003 20:50
Mi na jednym kompie chodzi ten progs a na drugim nie. W jednym wlasnie cos takiego wyskakuje. Moze wiec to byc za szybki komp. Tak bylo w moim przypadku.
Telefon: nokia 6020
Wiek: 28 Dołączył: 16 Mar 2003 Posty: 494 Skąd: Białystok
Wysłany: 17 Cze 2004 18:36
panowie mam ten sam problem tylko jeszcze jedno pytanie, czy musze zlaczyc ze soba piny 3 8 i 9? (licze od prawej strony, masa jest 1) uzywam f-busa od nokii moze macie jakies pomysly?
Telefon: RM240
Wysłany: 22 Cze 2004 14:55
Czy soft Sony CMD-all unlocker (Z7 unlocker) działa komuś poprawnie pod xp ?? Pod 98 chodził bez problemów a tu w chwili "read phone" wyskakuje komunikat "nieprawidłowe dane"
Telefon: 6310i
Wysłany: 18 Paź 2004 19:17
witam mam ten sam problem co jest w tenacie ale tym kablem scigaem juz duzo locków i z j70 też, komputera nie zmieniałem systemu też nie a lock nie che pujsc. chyba nie musze kupować nowego kabla tamtem chyba sie popsuł od leżenia w szufladzie
[ Dodano: Wto 19 Paź, 2004 ]
A przy sony cdm-all unlocker, po nacisnieciu read phone i naciskam on telefon mi sie włancza!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum