Telefon: SONY CMD J
Wysłany: 14 Sie 2004 14:21
@radziu666, można i tak, w N3210 mam pod wibrę podłączone diodki 0805. P.S. Dziś na giełdzie zobaczyłem płytkę z wyświetlaczem do Soniaka, oczywiście J-5. Tania była i sprawna, to wziąłem. W domu jednak po przełożeniu płytki do obudowy okazało się, że diodki świecą przy wszystkich ustawieniach głośności (od 1-4) pełną parą, praktycznie nie widać mrugania. W moim telefonie to wygląda inaczej, miga płynnie w takt dzwonka. Nie wiem, czy spowodowane jest to jakimś uszkodzeniem, czy u was też tak jest (czy świeci płynnie w takt dzwonka, czy non-stop?) Aha, no i oczywiście przy włączaniu dźwięku jest naprawdę potężny stuk wibrobuzzera, przy mojej oryginalnej płytce (ten sam wibrobuzzer!) jest to tylko leciutkie stuknięcie... Albo to jakieś uszkodzenie, albo kupiłem głośniejszą wersję he he...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum