Wysłany: 05 Gru 2008 17:23 E398 Uwalona ale przez co??
Witam! Mam taki Problem chcac naprawic gniazdo słuchawkowe chyba Uwaliłem Motke Oczywiscie hniazdo Nie zadziałało ale tak Telefon najpierw sie normalnie właczał Potem co jakis czas Resetował i zeby go Właczy musiałem Wyjac i włozyc baterie. Mylalem ze to wina softu i wgrałem Nowy ale nic nie pomogło. Potem bylo coraz Gorzej telefon raz sie włączał raz nie aż wogóle Przestał reagowac. Po podłaczeniu do komputera bez właczania BL znalazło go jako S Blank Neptune LTE.Próbowałem wgrać R372_G_0E.20.26R_reflash. Przy pierwszej Próbie przerywało przy 7% a Przy drugiej szło normalnie az do wyliczana checksum Potem Flash Filed Czasami ja telfon Noprmalnie funkcjonował i wgrywałem Modyfikowany sof tez sie tak Robiło ale tel działał. Właczyłem Ram Ldr Tak żeby przywrócic Bl ale podaje tylko 03FD0000AD JUMP 03FD0010AE i nic wiecej wiec zrobiłem erase i w grałem C650_.Rep_.Img niby wszystko Ok Po odłaczeni telefonu od Kabla i wyjecie Bateri i ponownym podłaczeniu wciaz jest S Blanl Neptune LTE i wszystko trzeba od nowa . Dodam jeszcze ze po Wgraniu R372_G_0E.20.26R_reflash i nie odłaczaniu telefonu od kompa Pokazuje S Flash Neptune LTE ale kiedy chce wgrac cos to wyskakuje Flash Field i telefon sie wyłacza...Robienie zworki nic nie Pomaga tak samo TP Ciagle jest To samo S Blank...I Po wyjeciu Baterii Tak jakby resetowało sie Od Nowa to Czysta..Proszę O Pomoc. Z Góry dzieki
poszukaj czy gdzieś jakiegoś zwarcia nie zrobiłeś... jesli uzywałeś HA to mogłeś coś przegrzać ewentuyal;nie poszło jakieś napięcie na procka czy co tam jest...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum