buber, potwierdzam. Na 4 szt v3r - critical error. Więc jest gorzej niz było bo teraz po nieudanym simie bez TP trzeba flashowac telefon fullem
U was tylko v3r? bo u mnie uwala wszystko co podepne. Ogolnie to porazka totalna z ta aktualizacja. Zaluje ze wogule kupilem ten shit (s-card). Zamiast uproscic robote, mam jej teraz 2 razy wiecej
Telefon: n73
Wysłany: 23 Gru 2006 14:20
slee napisał/a:
labik napisał/a:
buber, potwierdzam. Na 4 szt v3r - critical error. Więc jest gorzej niz było bo teraz po nieudanym simie bez TP trzeba flashowac telefon fullem
U was tylko v3r? bo u mnie uwala wszystko co podepne. Ogolnie to porazka totalna z ta aktualizacja. Zaluje ze wogule kupilem ten shit (s-card). Zamiast uproscic robote, mam jej teraz 2 razy wiecej
nic nie uwala trzeba tylko wiedziec co sie robi
po pierwsz v3r robi tylko starego boota nie robi a.52 ktory najczesci wystepuje
po drugie nowa aktualizacja smart clipa http://bestgsm.pl/news177...91i+unlock.html ma bardzo fajna opcje jezlei cos pojdzie nie tak i telefon sie nie chce wlaczyc nalezy najlepij rozlaczyc smart clipa (pewnie sie cos podwiesilo gdzies) podlaczyc wlaczony telefon (dokaldniej to telefon nie bedzie mial nic na lcd ale bedzie w boot mode) i kliknac prepare phone, smart moto nam oznajmij ze ma juz backup z tego telefonu i zapyta czy go wgrac , po 30 sekundach mam juz dzialajcy telefon.
po trzecie bardzo wazna jest kolejnosc przerpwadzania czynnosc z wkladaniem i wyciaganim bateri
jezlei pisze odlacz telefon wyjmij i wloz baterie podlacz telefon i dopiero wcisnij ok, to wlasnie dokaldnie tak trzeba zrobic .
powiem szczerze ze to najlepsza aktualizacja dla smart clipa jak mogla tylko wyjsc
a unlock c975 636 91i dziala idelanie sprawdzone na 20 sztukach
witam.
mi elegancko poszło wgranie polaka do v3x pod usb przy podłączonym s-card do smartmoto.Jesli chodzi o unlock to musiałem rozbierac ...v3r i L7 tez musialem rozbierac do unlocka(critical error).
Wesołych Swiat
Ostatnio zmieniony przez merf3 24 Gru 2006 09:45, w całości zmieniany 1 raz
Telefon: n73
Wysłany: 24 Gru 2006 10:43
zrobilem z tego tematu przeklejony
wpisujcie tu wersje boota oraz soft jaki wam sie udalo zrobic bez test pointa smart clipem pozniej kazdy bedzie mogl sobie sprawdzic zeby nie bylo uwalania
do tej pory co pamietam to zrobilem takowe
Cytat:
c975 636 91i
c975 636 80i
u6 (nie pamietam w tej chwili pozniej dopisze)
l6 (nie pamietam w tej chwili pozniej dopisze)
dopiszcie swoje to pozniej bedzie latwiej dla innych userow
nie potrafie sobie wyobrazic dlaczego wam uwala mam ten klucz od 2 dni i jak na razie e398 sim i v3v robiłem na v3r na xxxx43R i bez jakigo kolwiek zajekniecia zrobiło i wydaje mi sie ze nawet szybciej to zrobiło tyle ze procesor chodził na maksa ale ok
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum