Dzięki za link.Jeszcze jedno chciałbym sie spytać jaki program jest najlepszy do wgrywania softu,ja mysle wgrywać P2ktools bo taki tylko mam.Raczej bawie sie z blackberrymi i z SE co do motoroli to nie mam wprawy więc sie chce zapytać i poradzic.A tak od początku to mam Z10 która została zalana nie jes to trup bo normalnie jak sie podłączy pod ładowarke to świeci klawiatura nawigacyjna i zielona dioda,telefon przeczyściłem i chciałbym wgrac do niej soft a póżniej sie zobaczy co i jak.Porsze o pomoc jeśli robiliście juz z podobnym przypadkiem.
Chciałem wgrac oprogramowanie ale telefon nie chce sie połączyć z komputerem, nie wyskakuje nawet komunikat ze jest podpięty .Może mam rozładowaną baretie i dlatego, choć komputer bez tego powinien znaleść sprzęt.Wydaje mi sie ze coś jest nie tak z płytą główną:?
[ Dodano: 21 Sie 2009 12:37 ]
Może to jest wina baterii mogła zostać uszkodzona podczas zalania i dlatego klawiatura i dioda telefonu świeci jak jest podpięty do ładowarki i usb.:?Co wy na taką koncepcje
mozesz go spróbować właczyćw trybie bootloader *+# i pwr może nawet nie bedzie nic wyświetlał ale komputer powinien go znaleźć
albo jak pisze Grzesiek zasilacz i lecisz
Całkiem możliwe ze to przyczyna taśmy.Bo dziś wyczyściłem telefon w wanience ultradźwiękowej wysuszyłem telefon podpiołem do kompa i nic tyle tylko sie poprawiło co jeszcze zaświecił a lampa od amapatu.Póżniej wpadło mi do głowy żeby podpiąć samą płyte główną z baterią i co mnie zaskoczyło komp znalazł telefon najpierw jako OMAP 24xx póżniej już jako Z10.Ale teraz jest problem bo nie chcą sie wgrać sterowniki usb może macie jakieś sprawdzone?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum