Wysłany: 13 Maj 2009 15:43 V3i łączy sie z komputerem a po 2 sekundach rozłącza sie
Witam mam motorole V3i chciałem do niej wgrc soft ale nie moge bo gdy tylko telefon sie podłączy po 2 sekusdach sie rozłącza.Urzywam programu P2KToolsVS bo na innych nawet motka sie nie łączy na te 2 sekundy.Czy możecie mi z tym pomóc
cięzko powiedzieć co to może być... może tylko sterowniki a może coś z hw... - jak podłączasz telefon to powinno zainstalować sie chyba z 6 urządzeń... mozecoś sie nei instaluje
po drugie rozbierz telfon i sprawdź czy nie jest zalany gdzieś w okolicy złacza
Nie wiem ale raczej ze sterownikami jest wszystko wpożądku,bo byłem u kumpla robił z motorolami i jak włączył swoją v3i to jemu wykryło i mógł bez niczego wgrywa soft.Spróbuje go rozkręcic i zobaczyc co z tym złączem
[ Dodano: 13 Maj 2009 22:40 ]
Sprawdziłem i telefon nie wyglada na zalany.Pamiętam ze chyba w e389 robiło sie jakieś zwarcie pinów i to resetowało całkowicie telefon.Ale nie wiem czy w V3i da sie coś takiego zrobic??
l2afal, jeśli stery są ok i płyta wygląda ok to pewnie coś z HW ale co... cięzko powiedzieć - od filtra usb po procka trzeba by sprawdzić.. a to raczej nieopłacalne
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum