Telefon: SE K800i
Wysłany: 05 Paź 2006 15:21 2100 bez zasiegu.Chyba wyczerpane wszystkie możliwosci ;/
Witam
Dostałem 2100 w stanie prawie ze nowym bez zasiegu.
Pa, switch,vxco, cobba, filtry nowe, pod boxem full resety i dalej to samo.
Na recznym długo szuka i po czasie brak sieci.
Ma ktos jakis pomysł, moze cos z NET MONITOREM.
Z góry dzieki
Telefon: SE K800i
Wysłany: 05 Paź 2006 22:02
Ok 30 sekund. Miałem wziąsc sie za CCONT-a ale klejony;/
HAGAR nie klejony ale czy w nim tkwi problem
Wczesniej wyszukiwał siec ok 5sek po czym nie znaleziono sieci ale jak sie okazało w dziwnych okolicznosciach pad od anteny wlazł do srodka i wogle go nie było widac.
Po wymianie tych elementów jak wyzej wymieniłem czas wyszukiwania wydłużył sie..
Pozdro Gospo
Telefon: 6230i
Wysłany: 01 Lis 2006 09:41
Witam !
Ja tez mam problem z 2100, ale nie bede otwieral nowego temau. Mianowicie nie moge wgrac do niej polaka. Mam n-boxa i po podpieciu do boxa fon sie wlacza i wylacza, nie moge jej flashowac. Kosc flasha jest Sharpa i gdzies tu czytalem ze w tym wypadku pomoc moze tylko gryffin. Jednak pod gryffinem fon tez sie sam wlacza i wylacza.
Probowalem tez dejanem i geoflasherem, fon sie bootuje, jednak wyskakuje blad "Privelged instruction". Ma ktos jakas recepte.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum